Hur får man en chans att träffa en kändis

Hur får man en chans att träffa en kändis


Även om det verkar som kändisar bor i en helt annan värld, de är precis som resten av oss. Det finns många möjligheter att möta en kändis. Det hjälper om du bor nära Hollywood, epicentrum där kända människor lever och spela, men det är inte ovanligt att stöta på kändisar på andra håll i landet. De kan vara i affären, bensinstation eller en lokal händelse som en boksignering.

Instruktioner

1 Delta en filmpremiär. De flesta premiärer uppstår i New York och Hollywood, men även andra städer som Washington, DC har varit kända för att vara värd för sådana händelser samt. I de flesta fall, studios erbjuda biljetter till allmänheten. Efter en film är klar och på väg att öppna, söka efter webbplatser som ger bort filmpremiär biljetter eller lyssna på radio för en premiär biljett giveaway.

2 Besök en restaurang som är väl känd och omtyckt av kändisar. Ivy i Los Angeles, till exempel, är ett välkänt matställe för människor som är kända. Paparazzi liksom fotgängare sägs läger på trottoaren utanför kändis hot spots väntar på rätt tillfälle att ta en bild.

Nobu är en välkänd kändis plats i New York City. Andra hot spots inkluderar Mr Chow, STK, Spago, smör och kända nattklubbar i storstäder.

3 Gå till ett sportevenemang, såsom en professionell baseball, basket eller fotbollsmatch. Massor av kändisar är kända för att fånga spel på stora ligan sportanläggningar. Staples Center är hem till Los Angeles Lakers och välkända för stjärnor jublande laget längs sidlinjen.

Andra välkända idrottscentra inkluderar Yankee Stadium, Fenway Park och Wrigley Field. försöker också stora idrottsevenemang som Super Bowl, US Open, Wimbledon, NHL Playoffs och NCAA spel.

4 Kör dina ärenden. I Los Angeles, är många kändisar spotted tränar eller tar sin hund på en promenad i Runyon Canyon. Stjärnor har hem runt en förort till New York City och är ofta gå på gatorna i Tribeca eller Brooklyn.

Du kan också hitta kändisar på gymmet, såsom Crunch i West Hollywood. Chanserna är goda att du kommer att träffa någon känd på Greenblatt Deli ligger tvärs över gatan från Crunch. Deli anses vara en mega-kändis hot spot.

Tips

  • Om din favorit stjärna släpper en doft eller klädkollektion, omfattning ut premiär händelser på Internet och närvara. Ett annat ställe att tänka på är Hollywood Walk of Fame. Du hittar datum och klockslag då kändisar kommer att vara där för att ta emot sin stjärna.