Hur man kan träffa lokala singlar Online Använda Zoosk på Facebook

Hur man kan träffa lokala singlar Online Använda Zoosk på Facebook


Zoosk är en online-dating och sociala nätverk som använder ett vetenskapligt system för att hjälpa användare att hitta potentiella matchningar baserat på deras presentationer. Om du är bara intresserad av att hitta andra singlar som bor nära dig, kan du förfina din profil för att ange detta. Dessutom kan du använda din nuvarande Facebook-konto för att komma åt Zoosk Facebook App, vilket gör att du kan söka efter intressanta singlar och engagera sig med hela Zoosk samhället.

Instruktioner

1 Gå till Zoosk Facebook-appen hemsida och klicka på "Gå till Zoosk" länk. Klicka på "Fortsätt" för att gå med på att användarvillkoren och sekretesspolicy. Skriv in din e-postadress om du vill se om någon av dina kontakter redan använder Zoosk. Annars klickar "Hoppa över."

2 Välj kön och postnummer eller bostadsort för singlar du vill träffa och klicka på "Sök". Välj platsen närmast dig i sökresultaten och klicka på "Fortsätt."

3 Slutföra avsnitten i dating profil, såsom ditt alias, höjd och information om tidigare äktenskap och barn och utbildning. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta. Klicka på "Bläddra" för att hitta ett foto på datorn för att använda som profilbild.

4 Klicka på "Nästa" och "Föregående" för att bläddra igenom singlar i ditt område. Klicka på "Ändra sökning" och välj "Avancerad sökning" för att välja information om singlarna du är intresserad av att träffas.

5 Skriv ett meddelande i "Chat" rutan för att chatta med singlar som för närvarande på nätet eller skicka meddelanden till dem som inte på nätet. Klicka på "Inkorgen" för att visa meddelanden som du har tagit emot från andra. Välj "ZSMS" för att visa singlar som Zoosk anser är de bästa matcher för dig.