Hur man hanterar Se din ex-pojkvän

Medan promenader genom parken du lägger ögonen på mannen som bröt ditt hjärta. Även om det är en tillfällig situation där han inte kan se dig, har du ett av två alternativ. Du kan undvika honom till varje pris eller du kan närma sig honom och starta en konversation. Rätt val beror på din känslomässiga status och om du är redo att se din ex-pojkvän eller inte. Oavsett om du vill säga hej och vara vänner eller inte, är det alltid en potentiellt besvärlig situation.

Instruktioner

1 Använd ett skämt för att bryta spänningen om du är redo att tala med honom. Säg hej och erbjuda ett handslag. Om du är med vänner, införa dem. Börja småprat men hålla det kort. Använd frågor som "Vad är du upp till i dag?" eller "Hur är arbete som pågår?" Gör dig själv en tjänst och undvika att be om hans förhållande status om möjligt, även om du är nyfiken. Det kommer att spara dig från att ha dina känslor ont om han gått vidare.

2 Gå bort efter att utbyta obekväma ögonkontakt eller en liten våg. Erkänna honom, men inte gå ut ur ditt sätt att starta en konversation. Erkänner honom visar du agerar på en mogen karaktär, men vill inte vara vänner.

3 Påminn dig själv varför din relation slutade om interaktionen inte går bra. Det finns alltid en anledning till att saker och ting inte fungerar, och det är viktigt att tänka på detta om han är oförskämd eller inte bryr sig att tala med dig. Inse ditt liv är bättre utan någon som inte respekterar dig eller behandlar du dåligt.