Hur man har en bubbelbad göra mer, längre livslängd Foam

Denna artikel handlar om skum typ av bubbelbad (skum på toppen av vatten), inte vilken typ fräsa (bubblor hela vattnet). Den forsa av kran vatten som faller rakt ner kan vara otillräcklig för att producera tillräckligt med skum, vilket leder till användning av mera produkt per bad. Nackdelar med som ökade kostnader och större exponering för irritation. Tekniken ges här maximerar skum utan strålar, slangar eller överdriven användning av produkten.

Instruktioner

1 Sätt 2 inches av vatten i badkaret, och lösa den önskade mängden skummande preparat i den.

2 Lutande in utifrån långsidan av badkaret, med fingrar sprids och palmer ner och horisontell, använder snabb (åtminstone två gånger per sekund) motstående (mot och bort från varandra) långa arm rörelse (från axeln) att plaska i vatten mycket hårt. Det är som att försöka klappa mycket högt, men med tummen, inte palmer, vända mot varandra. Fortsätt tills skummet stannar stiger.

3 kör snabbt i resten av vattnet. Antingen anger badkaret medan börjar fylla den till sin slutliga djup, sitter så långt som möjligt från kranen, eller tillsätt resten av vattnet innan, driver skummet bort för att skapa utrymme för att sitta.

4 Om vattnet är allt annat än helt "mjukas" och du vill behålla skummet medan tvätt, tvätta med något annat än tvål. Jag menar tvål i dess tekniska mening, som endast innehåller några av de många toalett tänkt på som Följande tumregel täcker de flesta fall "tvålar." Om det är en fast, det är nog tvål om det inte är Dove eller Caress; om det är en vätska, är det förmodligen inte tvål, om det inte är Dr Bronner s eller en imitatör hälsokost typ varumärke. Duva och Caress inte innehåller tillräckligt tvål snabbt de-skum ett bubbelbad i unsoftened vatten. Det finns andra stormarknad barer som är liknande "icke-tvål", men de ändra formler från tid till annan, och Dove och Caress har varit nära samma formel för en lång tid.

5 Om du fortfarande har lödder när du är klar, följ motsatsen till de förfaranden som ovan för att dränera lättare genom att förstöra skum. Innan du hämtar ut, stänk vattnet lite med en riktig bar tvål (nästan alla men Dove eller Caress) eller vätska (Dr. Bronner s eller liknande), och om ditt vatten är fullt "mjukas upp", "härda" det med en handfull Epsom salt.

Tips

  • Även om dessa förfaranden inte ökar faran med bad själv eller barn, de minskar inte dem heller.