Nintendo Wii Controller Problem

Nintendos Wii-konsolen är ett av de mest populära och bäst säljande spelkonsoler av sin generation, men sedan dess release 2006 har Wii Remote varit orsaken till ett antal skador och andra problem.

remmar

I början av dess liv, var Wii Remote handledsband kända för att bryta och orsaka fjärrkontrollen för att glida ur användarens hand i mitten av swing. Detta orsakade en mängd olika skador, krossade fönsterrutor, splittrade TV-apparater, och knäck väggar tills Nintendo började cirkulera förbättrade remmar i augusti 2007.

Jacka

Komplicerar de problem som dess bryta band, Wii Remote hårda yttre inte bara lett till spelarskador och brutna apparater, men krossade Wii Remote, liksom. Nintendo släppt en silikonhylsa, Wii Remote jacka, i oktober 2007 för att skydda Wii Remote och dess användare i fall av misstag tappas eller kastas.

sensor Bar

Ibland kommer Wii Remote sensor bar har problem upptäckt om andra IR-källor är runt baren att orsaka störningar.

Motion Sensing

Wii Remote har inte 1: 1 upptäckt på sin motion sensing utan användning av Wii Motionplus, som säljs separat.

batterier

Nintendo har oförklarligt vägrat att tillverka en första part, uppladdningsbart batteri för Wii Remote, att tvinga användarna att spendera pengar på dyra AA-batterier för att kunna spela.

In-game Rörelsedetektering

Vissa spel, såsom Cooking Mama: Cook Off och Trauma Center: Second Opinion, har svårt att känna en del av Wii Remote rörelser, vilket komplicerar spelet.