Hur man gör en N64 Chip Mindre

Nintendo 64 är en äldre spelkonsol, men många klassiska spel som "Mario 64" och "Zelda: Ocarina of Time" körs på enheten. Med framsteg inom teknik och populariteten av hem modding, har vissa spelare tagit till modding sina Nintendo 64 konsoler att omvandla dem till handhållna spelanordningar. Denna process kräver att ta bort alla onödiga komponenter för att göra anordningen så lätt och mobil som möjligt.

Instruktioner

1 Isär Nintendo 64. Ta bort panelen i den övre baksidan av enheten och dra ut den svarta och röda patron. Vänd över enheten och ta bort de sex skruvarna med en skruvmejsel. Vänd konsolen tillbaka och ta bort toppen av enheten. Skruva varje synliga skruvar för att ta bort skärmning. Nintendo 64 har en avsevärd mängd metall skärmning, vilket är onödigt. Ta bort varje platta.

2 Leta reda på de fyra handhållna handkontrollportar nära fronten av hårdvaran. Såg bort metallkontakter med hjälp av handsågen. Undvik kontakt med gröna hårdvara ytan.

3 Skär bort den långa, grå rutan bakom handkontrollportar genom att såga bort metallkontakterna mellan den grå rutan och den gröna hårdvarupanelen. Såg bort ena sidan av det, sedan lossa rutan genom att trycka fram och tillbaka med handen för att få tillgång till de anslutande metallpelare under lådan.

4 Bänd bort kopparmetallstift kvar efter att skära bort de handkontrollportar med en skruvmejsel. Bända upp dem tills du kan böja dem upprepade gånger med handen, vilket gör att metallen att bryta.

5 Bänd den långa metallband på spelporten från hårdvara med en skruvmejsel. När de har drivit bort, vicka metallen tills jord raster. Bänd den svarta konsolen kontakten bort med en skruvmejsel. Wiggle metallkontakterna tills de bryta sig loss.

6 Vänd hårdvaran panelen över att visa undersidan av enheten. Använd en skruvmejsel för att bända bort de tre metall kylfläns paneler. Detta kommer att lämna dig med de mest grundläggande, lätt och minsta funktionella Nintendo 64 hårdvara som du kan ändra till en handhållen spelkonsol.

Tips

  • Skyddsglasögon när du använder handsågen.