Hur man planerar en kamouflage Wedding

Om din fästman är en ivrig jägare eller fiskare, kommer han sannolikt att vara stolta över att ha sin brud planera en kamouflage bröllop. Det är en kreativ bröllop trend bland friluftsentusiaster, och det är verkligen ett unikt sätt att fira början av ditt liv tillsammans. Bara inte för mycket Camo; dina gäster kommer inte "kunna upptäcka dig.

Instruktioner

1 Deklarera kamouflage tema genom att välja en bröllopsklänning designad i mossig ek. Även om det tar en liten sökning kan du nu hitta underbart elegant och formella axelbandslös brudklänningar i Camo tyg. Eller så kan du gå med den vita standard eller elfenben, men lägga camo handen vid kanten av kjolen, livstycket eller ärmar.

2 Låt din brudgummen går alla ut kamouflage. De män Högtidskläder butiken kan beställa en smoking i Camo tyg, men kom ihåg att få din beställning i början. Det är ett säkert kort att de inte kommer att ha den i lager.

3 Välj golv längd klänningar i mörkgrön tyg för dina tärnor, och sätta groomsmen i traditionella svarta eller mörkgrå tuxes. De kan bära västar och band gjorda av camo tyg.

4 Flytta bröllopet utanför. En Camo bröllop firar naturen. Använd massor av grönska i dina dekorationer. Blommor ska vara enkelt.

5 Bär kamouflage bröllopstema över till receptionen. Använd tyg camo för dukar och servetter. Kakan topper kan vara en brud i en vit klänning med brudgummen i kamouflage. Han kommer att hålla en pil och båge, naturligtvis. Scatter siden lämnar över borden och lägga små vilda statyer till centerpieces.

6 Skjut en sexig satin camo rätst upp benet för brudgummen för att ta bort och kasta sina marskalkar.