Januari Aktiviteter för vårdhem

Januari Aktiviteter för vårdhem


Med mer än hälften av alla vårdhem invånare som lider av depression, enligt American Geriatrics Society, de flesta vårdhem tycker att det är viktigt att engagera invånarna i aktiviteter som gör dem att känna sig aktiv och stimuleras. Den verksamhet koordinator leder typiskt ett brett utbud av program och ger aktiviteter varje månad som sammanfaller med den specifika tiden på året, såsom januari månad ofta - ofta som en tid av eftertanke och förnyelse. Verksamheten bör möta behoven hos alla invånare, inklusive de i rullstol eller med försvagande fysiska eller psykiska tillstånd. Personal, kan gruppmedlemmar och volontärer hjälpa till att genomföra program och aktiviteter.

fira födelse

Hålls fester för de boende med januari födelse ger underhållning och social interaktion för alla inblandade. Med hjälp av volontärer, kan andra invånare delta i inredning, korttillverkning och tårta bakning. Familjemedlemmar och vänner kan ofta delta i firandet.

scrapbooking klass

En scrapbooking klass ger invånarna möjlighet att reflektera över året och samtidigt undersöka deras kreativitet. Invånarna kan ha minnen och fina fotografier av semester tillbringade med familj, vänner eller kolleger invånare. I en klass leds av en anställd eller volontär, kan de bevara bilder och minnessaker på ett slugt sätt.

träningspass

Få mer motion är en av de mest populära nyårslöften i USA, enligt USA.gov. Vårdhem aktivitet direktörer kan ta in frivilliga att leda en yoga eller annan träningspass avsedd för äldre eller personer med begränsad rörlighet. Om anläggningen ger lätta set, kan några av de mer aktiva invånare gynnas av milda styrketräning. Alla invånare, även de i rullstol, kan finna tillfredsställelse i regelbunden motion.