Hur man gör Compact Paper Projektiler

Hur man gör Compact Paper Projektiler


Pappers dart blåspistoler är en rolig leksak för aktiva barn att leka med utsidan. Dessa pilar är enkla att rulla, och varje kräver endast en papperslapp. Använd två till tre fot av hårdplast elektrisk ledning med en fjärdedel till 1/2-tums diameter som en blåsrör att lansera dem på träd, mål eller tomma burkar som upp på ett staket. Rikta inte blåsrör på en annan persons huvud eftersom dart kan vara tillräckligt skarp för att skada ögonen eller känslig hud.

Instruktioner

1 Riva eller skära en pappersremsa 1 till 2 inches bred och 6 till 8 inches lång.

2 Håll remsan vertikalt med de smala ändar vid toppen och botten. Nyp det övre högra hörnet med tummen och pekfingret på vänster hand, med tummen mot baksidan av papperet, och krypa det övre högra hörnet ner runt pekfingret tills hörnet når den vänstra kanten på papperet om en tum under toppen.

3 Behåll din vänstra hand grepp. Ta botten av pappersremsan med höger hand, och vik upp och över den vinklade högra kanten för att bilda en lös kon. Med höger hand, hålla lindning av remsan runt könen.

4 Dra försiktigt vänster hand och höger hand från varandra för att dra åt den punkt i kon. Vänster tumme och finger bör fortfarande nypa runda ihåliga basen av könen, och din högra hand bör klämma överflödigt papper nära den punkt i dart.

5 Hålla omslag tills spetsen på pilen når den önskade tjockleken och skärpa. Riv bort överflödigt papper, vilket åtminstone 1/2 tum bifogas. Slicka kanten på papperet, och tätt linda den att försegla spetsen.

6 Trimma runt basen av pilen till önskad diameter genom att riva av överflödigt papper. Resultatet bör bli en ihålig strut några inches lång och ca 1/4 till 1/2 tum i diameter vid basen.

Tips

  • Övning ger färdighet. Även om du har problem med denna teknik i början, med lite övning bör du kunna vika en pil i några sekunder med lite problem.
  • Se till att spetsen är stängd, eller luft kommer att flyta genom pilen. Som ett resultat kommer du inte att kunna starta den så långt. Om det behövs, nypa eller vrida spetsen stängd efter pilen är klar.
  • Skjut inte pilar på andras ansikten.