Skolor för problemtonåringar

Skolor för problemtonåringar


De flesta tonåringar uppror mot sina föräldrar under tonåren, och föräldrar befinner sig ofta i strid med en slåss tonåring. Om din tonåring plötsligt sjunker in i en djup depression och börjar missbruka droger och alkohol eller blir konfronterande och våldsam mot jämnåriga, överväga att placera barnet i en terapeutisk internatskola eller vildmark program. Dessa bostäder skolor ger en strukturerad miljö, där din tonåring kommer att få individuella och gruppterapisessioner, delta i terapeutiska fritidsverksamhet och följer en individualiserad akademiskt program.

Pine Ridge Academy

Beläget nära Salt Lake City, Utah, är Pine Ridge Academy ett bostadsområde internatskola som ger strukturerade behandlingsalternativ till ungdomar som kämpar med depression och självmordsförsök, missbruk och sociala frågor. Programmet omfattar ett team av terapeuter som kommer att bedöma din tonåring och skriva upp en behandlingsplan, med vecko individuella rådgivning sessioner, samt gruppterapisessioner för att främja lärande från andra jämnåriga. Skolan använder en beteendeterapi plan i det att eleverna förväntas behandla personal och kamrater med respekt och värdighet, och om de följer de regler och samarbeta i sina akademiska lektioner, kan de tjäna poäng för off-site aktiviteter. Genom skolans fritidsterapiverksamhet, tonåringar lära sig att ha roligt och samtidigt hjälpa samhället, såsom insamling av burkar för en lokal mat enhet.

Copper Canyon Academy

Som en terapeutisk internatskola bara för tonårsflickor, Copper Canyon Academy i Rimrock, Arizona, bygger sin läroplan på fem områden: känslomässiga, mentala, fysiska, sociala och andliga. Personalen försöker förbättra din dotter känslomässiga medvetenhet genom att erbjuda dagliga individuella terapisessioner och möte för gruppterapi fyra gånger i veckan, samt erbjuder familjen workshops och hästterapi. Akademin erbjuder ett ackrediterat akademisk program med huvudklasserna som engelska sammansättning eller vetenskap som kan utforskas vidare med studiebesök i närheten av Arizona och Grand Canyon. För att ytterligare utveckla sin andliga sida är flickor uppmuntras att skriva en dagbok med sina tankar och vandra i skogen, drar dem närmare naturskönhet.

Aspen Achievement Academy

Aspen Achievement Academy i Loa, Utah, kombinerar vildmark terapi med akademiska lektioner och rådgivningsmöten för att bilda en fyra-tier läroplan. Eleverna börjar med en intensiv 48 timmar i mus fas, där de lär sig kraven i programmet, och deras kroppar anpassa sig till kraftig daglig motion. De följande tre faser inkluderar lära sig om personligt ansvar som tonåringar lära sig att laga mat utomhus i öknen, bygga en brand eller ladda en överlevnadspaket. I terapi, kommer eleverna att identifiera de frågor som föranledde denna vistelse och börja skriva brev till sina föräldrar. Typiskt, tre av fyra dagar spenderas vandring och utforska naturen som studerar gamla hällristningar, andra dagar, eleverna är i terapisessioner.

Mount Carmel ungdoms Ranch

Mount Carmel ungdoms Ranch i Clark, Wyoming, erbjuder program för oroliga tonårspojkar. Genom sitt Frontier Adventure program, tonåring pojkar lära sig om ranching som de måste göra sysslor för att mata boskap, höja kalvar och pitching hö. Förutom sysslor, tonåringar deltar i läxor och dagliga bön sessioner. Tonåringar skulle kunna tjäna några yrkes krediter, eftersom de lär sig färdigheter som är relevanta för veterinärhjälp eller trädgårdsskötsel. Tonåringar måste sova i en gammaldags lodge och tvätta sina kläder i en tvätt hus, tills de har visat när det gäller personal genom att hålla områden snygg och visa respekt för djuren och personal. Om de stannar ett långsiktigt program, kommer pojkarna att flyttas till en baracken med inomhus VVS och tvättmaskiner och torktumlare.