Hur man reparerar tsar Flying Fortress i ÖB Game

Den "ÖB" spelet är den första i en serie med samma namn som skapas av industrin maven Chris Taylor. Det mer eller mindre följer principerna i realtid strategi (RTS), men börjar runt premissen att en bas för verksamheten och stående armé kan byggas från en enda mekaniserad enhet inom loppet av några timmar. Mekaniserade enhet är alltså ÖB i serien. En experimentell enhet tillgänglig för Aeon Illuminate ras är tsaren flygande fästning.

Instruktioner

1 Flytta Czar enhet, en långsam flygande fästning, i ett omtvistat område där det kommer att stöta på fiendens enheter.

2 Använd dina olika vapen, såsom kvant balken och andra attacker, för att få uppmärksamhet av fiendens enheter och dra deras eld, skadar ditt skepp.

3 Förstöra fiendens enheter eller reträtt om deras eldkraft är alltför skadligt. När tsar är ur strid, kommer du att märka sin nuvarande hälsonivå långsamt höja automatiskt vid en hastighet av 0,5 skador läkt per sekund. Med endast 7500 hälsopoäng, är det viktigt att ge tsaren tid att läka. Reparera tsaren inte innebär en direkt åtgärd, bara tillräckligt med tid för regenerering till slut.

4 Döda 2000 fiendens enheter under loppet av spelet med din tsar enhet att vinna veteran nivå 5 ranking, vilket ger en annan skada per sekund läkt till din enhet, även i strid.

Tips

  • Ta tsaren i strid med stöd för att hålla den vid liv längre. Target mindre grupper av enheter eller små grupper av byggnader snarare än primära baser, eftersom primära baser är bundna att presentera massor av mark-to-air eldkraft.