African American bröllopmottagande Idéer

African American bröllopmottagande Idéer


Medan din bröllopsceremonin kan vara traditionell eller högtidlig, är en tid att fira bröllopsfesten. Införliva aspekter av din African American kultur i ditt bröllop mottagning att visa stolthet i vem du är, och vem du blir. Markera de kulturella influenser som har inspirerat var och en av er. När allt kommer omkring, dina fackliga broar två familjer som sannolikt har sina egna distinkta arv.

dekorationer

Skapa en atmosfär som speglar din African American arv kan vara så enkelt som att välja rasistiskt lämpliga tårtatoppers i rätt hudtoner av dig och din partner.

Välja afrikanska blommor kommer att lägga både levande färger och arv till mottagning plats. Afrikanska Bröllop traditioner site föreslår att välja från en mängd av följande afrikanska växter och blommor till displayen: daisy, viol, orkidéer, drottning liljor, irisar, proteas och hibiskusblommor.

Musik

Utbudet av musik du kan funktionen på en amerikansk mottagning omfattar allt från afrikanska trummor till hiphop. Jazz, rhythm and blues eller gospel kan också uppskattad för sin estetiskt tilltalande och kulturella rötter. Oavsett musik du väljer, hålla gästlistan i åtanke. Till exempel kan äldre eller religiösa gästerna inte uppskattar rambunctious musik med en massa vulgaritet.

Mat

Livsmedel har alltid spelat en viktig roll i livet för afroamerikaner. Vid val av mat som du vill serveras på ditt bröllop mottagning, överväga att skapa en meny som är inspirerad av dina favorit hem färdiglagad mat. Även om dessa livsmedel kan avsevärt variera beroende på den del av det land du är från tänka Cajun mat om du är från Louisiana, omfattar soul food typiskt en mängd olika smaker. The Wedding Channel webbplats rationaliserar att soul food kan vara lämplig för mottagningar efter västerländska eller Afrocentric tema ceremonier så länge presentationen sker på lämpligt sätt och elegant.

afrikanska traditioner

Oavsett om du vill representera dina specifika afrikanska rötter eller vill hedra en allmän afrikansk äktenskap tradition, införliva afrikanska traditioner i din bröllopsfest är ett sätt att lyfta din uppskattning av det förflutna, din glädje i nuet och ditt hopp för framtiden. Eftersom dina gäster kanske inte är bekant med de afrikanska traditioner du väljer att införliva, utbilda dem före evenemanget. Överväg att göra en muntlig tillkännagivande före tradition, berätta under eller med en skriftlig förklaring presenteras på varje bord. Medan många traditioner, såsom att hoppa kvasten, hålla en dryckesoffer ceremoni för att hedra dina förfäder och dela kola nötter äga rum under ceremonin, kan du infoga dem i receptionen också.