Hur man spelar Pool på Internet

Hur man spelar Pool på Internet


Om inte ditt hem har ett biljardbord, du förmodligen inte kan spela biljard när du vill. Internet pool låter njuta av spelet hemma. Du kan också använda Internet pool att lära sig reglerna för olika spel. Spelare använder sin dator musen för att styra kö och rada upp skott. Precis som i verkliga pool, är det viktigt att räkna ut rätt vinkel.

Instruktioner

1 Finns på GameSerpent hemsida, är Real Pool 8-ball pool utmaning mot en dator motståndare. Reglerna är precis som bordsspel: En spelare får de låga bollar (1 till 7), och en spelare får de höga bollar (9 till 15). Den 8-ball är neutral. Vinnaren är den spelare som sjunker alla sina bollar, sedan 8-ball, innan hans motståndare. Real Pool är en one-spelare.

2 Deluxe Pool finns på Miniclip Deluxe Pool webbsida. Detta är en 9-ball spel för en eller två spelare. Om två spelare är inblandade, måste båda använder samma dator när man spelar spelet. Du har också möjlighet att spela en 9-ball tävling mot en dator motståndare. Vinnaren är den spelare som sätter den 9 bollen när som helst i spelet på ett lagligt sätt.

3 Besök 8 Ball Champion sida på den stora dagen Games hemsida. I likhet med den verkliga pool spel, är 8 Ball Champion spelade mot en dator rival. Får poäng varje gång du sjunka en av dina kulor, och tas bort när datorn gör ett skott. Matchen avslutas när bordet rensas av en av spelarna.

4 Spela 9-ball pool på GameSerpent. Ungefär som Deluxe Pool, kan det här spelet kan spelas av en enda spelare eller flera spelare. Det fortsätter tills en av spelaren sjunker den 9 bollen. Till skillnad från 8 Ball Champion poolspel, gör poäng inte avgöra vem som vinner i nio match.

Tips

  • Alla fyra av poolen spelen som nämns här är gratis. Du måste skapa ett användarkonto på webbplatserna för att spara dina poäng.