Anvisningar för Expander Drop-ins

Anvisningar för Expander Drop-ins


Det är 3:00 Bebisen skriker av hunger. Snubblar till köket och dra ut ditt barns Playtex Nurser försäljning och Playtex expander Drop-Ins liner, bara för att vara förvirrad om vilka mätningar som ska användas när förbereder formeln. Du fyllde fodret till sex uns märket med vatten, men när du har placerat fodret i Nurser Holder, mätningen på Nurser Holder läsa sju uns. Nu behöver du inte vet hur mycket pulveriserad formel för att lägga till fodret för att du är osäker på vilken mätningen är korrekt. De expanderbara liners kan vara lite knepigt, men det finns ett sätt att få noggranna mätningar.

Instruktioner

1 Häll vatten direkt i expander Drop-Ins liner och använda mätningarna ligger direkt på fodret.

2 Placera den fyllda fodret i Nurser Holder.

3 Tillsätt en lämplig mängd pulveriserad formel till fodret. Till exempel, om du fyllde expander liner med sex uns av vatten, skulle du lägga till tre skopor av formel för de flesta formler. Kontrollera formel anvisningar för noggrannhet.

4 Blanda formeln genom omröring med en sked.

5 Skruva bröstvårtan på Nurser försäljning och du är redo att föda barnet.

Tips

  • Det är bäst att blanda formeln genom omröring med en sked. Du kan skaka flaskan efter att du har skruvas bröstvårtan, men formel tenderar att klumpa i bröstvårtan.