Hur får katten att hjälpa dig i "Peace Walker"

"Metal Gear Solid: Peace Walker" är 2010 PSP exklusiva uppföljning 2008 års "Metal Gear Solid 4," som utvecklats av Kojima Productions och publicerats av Konami. Spelare styr Naked Snake, numera känd som Big Boss, i sitt uppdrag att rekrytera allierade och störta en diktator från en liten omtvistade zon i Sydamerika. Spelet är en hybrid av typisk "Metal Gear Solid" gameplay med spelkoncept bildar "Monster Hunter", som är inriktad på fyra spelare co-op att ta ner enorma bossar. I själva verket, den hemliga katten i Peace Walker är en direkt hänvisning till "Monster Hunter".

Instruktioner

1 Prata med Chico på Briefing filer skärmen om Monster Island (Isla del Munstro) för att initiera sekvensen för att få tillgång till "Monster Hunter" uppdrag. Välj uppdraget "EXOPS 29," spela som Snake.

2 Vänd på den första skärmen i EXOPS 29 och huvudet mot utgången. I stället för spännande, returnerar du till stranden från handledningen i början av spelet. Bege dig till hamnområdet.

3 Gå upp till båten och tala med katt som heter "Trenya." En kort filmsekvens visar honom ansluta ditt företag, och du kommer att skickas tillbaka till Mission Select. Nu kan du välja "Monster Hunter" uppdrag och Trenya är valbar som en del av din trupp.