Fusk att låsa upp alla tecken på "Naruto: Clash of Ninja"

"Naruto: Clash of Ninja" är en tredimensionell action fightingspel finns att spela på Nintendo GameCube. Det har utvecklats av Tomy Corporation och D3, och släpptes i mars 2006. Det finns specifika uppgifter måste utföras för att låsa upp alla karaktärer att spela i alla typer av "Naruto:. Clash of Ninja"

Lås upp Rock Lee Character

För att låsa upp tecken, Rock Lee, måste du använda ett annat tecken för att slutföra story mode och bekämpa Zabuza. När du har besegrat Zabuza, kommer du att utmanas av Rock Lee. Du måste besegra Rock Lee, då historien kommer att avslutas när den avslutande sekvensen har spelat. Gå tillbaka till karaktären välja skärmen och du kommer att se Rock Lee finns att välja.

Lås upp Kyuubi Naruto Character

När du har låst Rock Lee, kan du gå vidare till att låsa Kyuubi Naruto. Först av allt måste du slutföra spelet två gånger med varje tecken, inklusive Rock Lee, samtidigt som du spelar i en spelare. När du har uppnått detta, gå tillbaka till huvudmenyn och fortsätt till teckenvalsskärmen. Du kommer att se att du kan välja Kyuubi Naruto för alla spellägen i "Naruto:. Clash of Ninja"

Lås upp Sharingan Kakashi Character

Efter upplåsning Rock Lee och Kyuubi Naruto, kan du nu gå vidare till låsa karaktären, Sharingan Kakashi. Börja spela en spelare läge med karaktär Kakashi igen. Du måste slutföra spelet en gång för att låsa upp Sharingan Kakashi. När du har gjort detta gå till teckenvalsskärmen och flytta markören över Sharingan Kakashi. Siffran är nu tillgänglig att använda i alla spellägen.

Öka din attack makt Cheat

För att öka en karaktärs attack makt i "Naruto: Clash of Ninja" du måste spela i Time Attack läget. Genom att använda alla tecken du har få första plats i Time Attack och du kommer att låsa den 4: e attack power för denna karaktär. Gör detta för alla karaktärer i spelet så att du öka alla sina individuella attack befogenheter.