Kreativt skrivande Tävlingar för vuxna

De flesta kreativt skrivande tävlingar är öppna för vuxna. Oavsett varför du anger, är det viktigt att identifiera tävlingen du vill vara säker på att det är seriösa och utbilda dig själv om tävlingsreglerna.

Anledningar till Enter

Kreativt skrivande tävlingar finslipa skriftliga färdigheter, underlätta mötesdeadlines och i extremt sällsynta fall, att vinna en framträdande tävling kan hjälpa en karriär.

Söka Vuxen Creative Writing Tävlingar

Många skriv webbplatser erbjuder kreativt skrivande tävlingar, men de är också listade skriftligen tidskrifter och författaren marknad.

Typer av Creative Writing Tävlingar

Kreativt skrivande tävlingar kan kräva att skriva till en snabb, kan fokusera på en viss genre eller kan vara öppen för specifika arbete (noveller, romaner, noveller eller kortprosa).

avgifter

Många tävlingar är mindre än $ 15 eller gratis i september 2009, men ibland en ansedd tävling kan ta ut mer. Innan man går in, se till att en högre avgift är motiverad.

Identifiera Ansedda Tävlingar

Organisationer, inte individer, sponsor vanligtvis legitima tävlingar. Leta efter tävlingar som identifierar domare och pris, anger där vinnarna kommer att publiceras, och inte kräver att du avstå rättigheterna till ditt arbete.

konkurrens~~POS=TRUNC Tips

Följ anvisningarna noga eller ditt bidrag kan diskvalificeras. Var uppmärksam på ord räknas, formatering och deadlines.