Hur får man genom grottor i Whirl Island i "Pokemon Soulsilver"

Whirl Islands är en plats i Nintendo DS rollspel "Pokemon Soulsilver." Spelare kan bara nå öarna sent i matchen, när de har förvärvat "Whirlpool" förmåga. Om du reser genom virveln öarna, kommer du att kunna nå den legendariska Pokemon, Lugia. Även om det finns fyra olika öar, ingången på var och en leder till samma grottsystem. Detta innebär det enklaste sättet att få igenom grottor och nå Lugia är genom att ta ingången på den nordöstra ön.

Instruktioner

1 In i grottan och använd sedan "Flash" förmåga att lysa upp din omgivning. Utan Flash du inte kommer att kunna se var att navigera genom grottor.

2 Gå höger tills tunnel grenar uppåt. Håll dig till den övre delen av banan som du kommer att hoppa ner avsatser och kommer inte att kunna gå tillbaka. När du når väggen till höger, gå upp och sedan ner stegen du hittar i slutet av grottan.

3 Gå ner när du kommer till botten av stegen sedan vänster så snart tunnel grenar. Fortsätt vänster tills sedan gå ner det första tillfället du har. Gå ner för stegen du ser.

4 Gå ner och tala till skallig man som blockerar din väg. Efter samtalet kommer du att förlora din "Silver Wing" lagerartikel men han kommer att ge dig tillgång till vägen bakom honom. Den "Silver Wing" är objektet som du mottog från rensa ut radiotornet tidigare i spelet.

5 Följ stigen bakom mannen. Den första farstun du når leder till en "sällsynt candy" så in i och plocka upp om du vill. Fortsätt ner vägen och ta ingången längst ner.

6 Närmar sig fem flickor som bär kimonor att utlösa en cut-scen av dem dansa. Du behöver objektet kallas "tidvatten Bell" i ditt lager för att utlösa denna händelse. Denna post hittas genom att besegra de fem flickor i Ecruteak City tidigare i spelet.

7 Slaget Lugia att sänka sin hälsa fånga det sedan att slutföra din resa genom grottor. När du har Lugia, kan du antingen backa att nå utgången igen eller använd "Fly" förmåga att gå direkt till en annan stad. Du kan utforska resten av tunnlarna i grottor men det leder inte någonstans berättelse relaterade.