Christian Adventure PC-spel

Christian Adventure PC-spel


Christian-tema äventyr dataspel hjälpa till att undervisa barn Bibeln på ett språk som de förstår - kul. Även om många persondator (PC) spel har en hög nivå av våld, finns det hälsosamma, Christian-tema spel som finns. Christian-tema äventyr PC-spel är inte bara för barn men du kan binda dina barn genom att dela sina favoritsysselsättningar.

FÖRSKOLA Spel

Charlie Church Mouse Bibeln Adventures är en interaktiv CD-ROM lärande äventyr för för barn i åldern 2 till 6. Dina barn kommer att ha kul med söta karaktär Charlie Church Mouse medan han undervisar dem klassiska gamla & nytestamentliga bibelberättelser, tillsammans med vitala datorkunskaper . Du kan få en gratis testperiod nedladdning på Christiangaming.com.

Tidig Elementär till USA-Skolnivå

Barn i åldern 6-14 kommer att älska Bibeln Champions, helt animerade, icke-konfessionell Bibel-baserade videospel av tredje dagen Games. Med olika nivåer och 10 till 15 olika bibelberättelse äventyr som ingår i varje volym, dina barn i åldern 6 och upp kommer aldrig att bli uttråkad. Spelet tillåter barn att uppleva bibeln som ett äventyr genom att lösa pussel, hitta Bibeln tecken, och utföra uppgifter i samband med varje Bibeln berättelse. Det finns i spelet skrifterna visas att de kan läsa tillsammans med berättaren. Från och med 2009 erbjuder tredje dagen Games kyrka och skola abonnemang. Gospel Champions är den katolska versionen av spelet.

Tonåringar till vuxna

Wisdom Tree ( http://www.wisdomtreegames.com ) gör 22 Christian-tema dataspel att spela på Nintendo, Game Boy, Super Nintendo, Sega Genesis, PC och Mac. Handlingsorienterade titlar inkluderar andlig krigföring och Jesus i rymden. Covenant Games ( http://www.covenantgames.com ) erbjuder även interaktiva Christian-baserade versioner av många populära konsolspel inklusive gitarr Beröm och dans Beröm.

Fria studier och nedladdningar

För en fartfylld actionäventyr, ladda ner och prova gratis, tre-nivå demo av den historiska action-äventyrsspel catechumen och illavarslande Horizons, från N 'Lightning.