Hur får de fäder att tala om var att gå i online-spelet "Poptropica"

"Poptropica" är en rollspel online-spel publicerad av familjen Education Network. Det är en virtuell värld stil spel som uppmuntrar barnen att utforska, komplett mål och gå på uppdrag. Du skapar dina egna karaktärer, interagera med andra spelare som använder prescripted dialog och resor till olika öar. Några av uppdragen är utmanande och kräver lite hjälp. Om du behöver mime att berätta var att gå på Falska Island del av spelet, kan du uppmuntra honom genom särskilda aktiviteter.

Instruktioner

1 Besök clown butiken på väg tillbaka till museet kontoret efter att du har fått ut ur fängelset efter lögndetektor delen av ön. Tala till museet vakt inne i butiken. Han ger dig sin Timecard.

2 Res till museet och gå till säkerhetskontoret. Klicka på den stora datorn till höger om rummet. Du kommer automatiskt att använda Timecard att dra upp säkerheten tagningar. Filmerna visar någon närmar sig en målning i museet.

3 Tryck på "Print Screen" för att få en utskrift av den misstänkta mannen. Detta behövs för att visa mim så han ska berätta var att hitta mannen.

4 Prata med utredaren på museet efter utskrift bilden. Hon kommer råda dig att visa bilden för människor runtom i staden. Gå tillbaka till clown butiken och se sig omkring utanför.

5 Visa säkerhets utskriften till mime vid dörren clownen butiken. När han ser bilden, kommer han agerar som han spelar musik. Detta är hans sätt att tala om att han såg misstänkta mannen vid Jazz Cafe, som är där du måste gå nästa.