Sätt att ta bort dig från en Argument

Sätt att ta bort dig från en Argument


Ett argument bryter ut när två eller flera människor försöker att stödja deras motstridiga idéer och övertygelser. Även om det är alltid lätt att starta ett argument, kan det vara ganska svårt att stoppa den. Så om du ogillar konfrontation, bara ta bort dig själv från ett argument, i stället för att delta i konflikten, kan vara en bra idé. Du kan göra det på olika sätt.

Gå iväg

Om du är nonconfrontational, då istället för att få dig till en obehaglig kamp, ​​bara gå bort. Gör upp en ursäkt och lämna området så fort som argument bryter ut. Du kanske har alla arg på dig för en kort tid, men när det har svalnat, kommer du att se att du gjort rätt beslut.

lyssna Lugnt

Om du inte kan gå bort, sedan ta ett djupt andetag, försök att vara lugn och lyssna på vad den andra personen säger utan oense. Om han är orättvis, då det innebär förmodligen att han har andra problem som han tar ut på dig och detta har ingenting att göra med dig. I det här fallet, vänta tills han lugnar ner och sedan be honom att dela hans faktiska problem. Om han däremot har en punkt och detta argument är resultatet av hans berättigade frustration eller ilska mot dig, sedan lyssna noga och be om ursäkt. I båda fallen oense kommer bara att göra den andra personen argare och kommer att sätta dig i ett argument, som du inte vill ha.

Avsluta samtalet

Om argumentet är rubba dig och du vill att det ska sluta, sedan bara säga det. Klargöra att du inte vill att samtal att fortsätta och att det skulle sluta där. Var artig men bestämd och accepterar inte diskutera något som gör dig obekväm eller skapar fientlighet.

Hålla med

Ibland sista utväg är att bara komma överens. När du inte återgälda, bli arg tillbaka eller acceptera att slåss, den andra personen förlorar intresset argumentera. Så även om du egentligen inte är överens, ibland kan det vara bäst att låtsas att du gör, för argumentet att upphöra.