Billiga årsdagen Idéer

Billiga årsdagen Idéer


Årsdagar är en speciell tid när par får fira sin varaktig kärlek för varandra. En låg budget bör inte stoppa ett par från firar sitt jubileum, utan snarare inspirera dem att vara kreativ. Billiga årsdatumen att du kan fokusera på att spendera kvalitetstid tillsammans och skapa nya minnen.

romantisk picknick

I stället för att äta ute på en dyr restaurang, skapa en romantisk miljö på egen hand med en eftermiddag picknick. Packa en filt och en korg av läckra, tillagade rätter för dig och din älskade en att njuta av tillsammans. För att lägga till en romantisk touch, ta ljus och en lättare att lägga till en mjuk glöd till din middagsupplevelse. Ta sensuella livsmedel såsom choklad-omfattas jordgubbar och champagne att betona romantik du delar med varandra.

Filmkväll

Ta spänningen i bio i ditt hem genom att skapa en inomhusfilmkväll. Hellre än att spendera pengar på biobiljetter bara att dela kvällen med en teater full av främlingar, skapa en miljö för bara två av er. Hyra eller köpa en romantisk film som speglar den kärlek du har för varandra. Dämpa belysningen och placera ljus i hela rummet. Mysa upp på soffan och mellanmål på hemlagad popcorn du har dök tillsammans på spisen.

bakgård Camping

Om du inte har budgeten för ett utstuderat camping semester, skapa upplevelsen i din egen bakgård. Låna ett tält från en vän om du inte äger en själv och slå den i din trädgård. Fyll tältet med varma, fluffiga filtar och kuddar. Packa en väska med tilltugg och en termos med varm choklad att njuta medan du mysa tillsammans. Om så önskas, ta en bärbar DVD-spelare eller musikspelare för att underhålla dig.

Vintage Date Night

Återskapa datum från ditt förflutna eller bara njuta av en vintage-stil dag natt genom att gå till en rulle skridskobana eller köra till en utsiktsplats. Rullskridskor banor är mindre populär än de var för några decennier sedan, men skapa en funky inställning för en rolig, billig årsdagen. Njuta av "par skridsko" genom att åka skridskor tillsammans, håller varandra i handen. Ett annat alternativ är att köra till en närliggande utsiktspunkt och mysa i framsätet på bilen.