Vad gör Moder av brudgummen bära till en formell kväll bröllop?

Vad gör Moder av brudgummen bära till en formell kväll bröllop?


Även en gammal sed, bör mor av brudgummen fortfarande vänta på brudens mor att välja sin formell klädsel för bröllopet. Både mödrar ska bära kläder som kompletterar varandra, liksom klädsel av brudföljet. Bröllop bilder kommer att se mer balanserad om alla har samordnat dräkten stilar och färger.

Färg

En mor av brudgummen klänning ska vara en neutral färg eller en som är en ljusare nyans från brudtärna klänning färg. Några lämpliga färger för hennes klänning inkluderar lavendel, silver, kungsblå, jägare grönt, vissa pasteller och vinrött. Svart är en lämplig färg för en formell händelse, men det kan innebära att mamman av brudgummen inte godkänner bröllopet. Innan du väljer en svart klänning, rådfråga bruden att se hur hon känner om färgen.

Längd

Formella tillfällen kräver golv längd klänningar bärs med klackar. Klackar bör vara både bekväm och lämplig för bröllopet. Tea-längd klänningar är också acceptabelt för en formell bröllop.

Tillbehör

Smycken ska vara lämplig och inte långt. Enkla guld eller silver halsband, örhängen, armband och ringar är acceptabla. Armbåge längd handskar bör bäras under ceremonin och kan tas bort för att ta emot. Hattar bör endast användas om båda mödrarna kommer att bära en.

Undvika

Mor till brudgummen bör undvika att välja en klänning som liknar en brudklänning i design eller färg. Andra flashiga färger för att undvika inkluderar shock rosa, neon grönt och elektriska blått. Klockor bör inte bäras med en formell klänning.