Parets Sömntyper

Parets Sömntyper


Om du bor tillsammans, har varit tillsammans eller gift under en längre tid, är chansen att du har lärt sig att sova stilen på din betydande andra kan bestämma hur mycket sömn du får. I själva verket, enligt National Sleep Foundation, en av fyra par sova i olika sängar eller i olika rum som ett resultat av deras partners irriterande sovvanor.

Skeden

Den mest favorit sovställning, är skeda ett tecken på komfort och intimitet. Det är lättare att somna i denna position eftersom du inte andas i varandras ansikte, plus det känns som om du är insvept tryggt och säkert. Vem skedar som berättar en hel del om din relation. Typiskt, skedar killen tjejen. Detta är en undermedveten show av den manliga skydda honan. I sällsynta fall, gå vidare och sked honom. Det kommer att bidra till att göra honom att må bättre samt låta honom veta att du är där för honom.

Leg Över

Alla har en preferens för vilken väg att ligga och somna. Kanske du är en magläge, och han är en sidoläge. Oavsett vad du föredrar, när du har bosatt sig i, kan du finna dig drapering benet eller foten över hans. Detta innebär en bekväm relation. Det faktum att du både kan få bekväm utan att hindra varandras sovutrymme: förhållandet är hälsosam och balanserad. Benet över innebär också att det finns en fast vänskapen mellan två av er.

separata sidor

Om du är rädd att gapet mellan två av er i sängen är större än Grand Canyon innebär att det finns problem bryggning, frukta inte. De flesta par tillbringa några minuter kramar, dela några ord, önskar varandra god natt rullar sedan över till sina respektive sidor för att hitta sina bekväma positioner för att somna. Bara för att du inte vidrör varandra kropp betyder inte din relation saknar intimitet. I själva verket betyder det din relation är frisk och stark. Det faktum att du spenderar lite tid fnissa under täcket före sänggåendet innebär intimitet finns kvar. Om du och din partner hop i säng och omedelbart bege sig till motsatta riktningar, såsom rätt efter ett slagsmål, kan det bli problem bryggning.

Andra Ligg Typer

Män gillar att sova på sidan närmast dörren, desto bättre för att skydda sin partner från inkräktare. Även om du kanske tycker att det är ett resultat av ständigt ökande våld och kriminalitet, har män utfört denna handling sedan grottman dagar. Om du är en som vetter mot dörren, betyder det att du har någon form av dominans över din kille, oavsett om det är känslomässigt eller mentalt.