Ge mig Dating Tips

Ge mig Dating Tips


För ensamstående, kan världen av dating vara spännande, entusiasmerande och, låt oss inse det, mer än bara lite illavarslande. När allt kommer omkring, med datering kommer ofta förväntningar, missförstånd, avvisande och besvikelse. Men på baksidan, om det görs rätt och med båda parter på samma sida kan datering vara både meningsfullt och roligt.

Vara dig

En av de värsta misstag som folk kan göra när dating att förlora sin känsla av själva. När dating någon ny, är det mycket vanligt att människor att fastna i den andra personens världen och försöker att ändra sitt eget beteende för att tillfredsställa den personen. Men i själva verket är detta beteende en av de största fallgroparna i dating, som självrespekt och självkänsla är två av de mest attraktiva egenskaper som en person kan äga. Dessutom, om du falska vem du är, är den andra personen skyldig att ta reda på förr eller senare.

Sätt tid i

Det är viktigt, både under inledningen av dejting processen och senare, för att uttrycka tid in i dig själv och för att visa att du bryr dig om förhållandet. Detta gäller allt från att vara punktlig och dyka upp i tid till datum för att hålla upp ett snyggt och prydligt utseende. Inte dyker upp till ett datum ser ut som en slusk eller utan att ha kammat håret. Investera i dig själv.

Ha det så kul

Även om dating kan vara en mycket skrämmande process, särskilt om du är särskilt intresserad av den personen, är det mycket viktigt att njuta. Du missar hela poängen om du allt om svettiga handflator och huvudvärk i stället för att njuta av att lära sig om din dag och njuter av företaget. Dejting är tänkt att vara roligt och spännande. Försök att slappna av och njuta. Inte stress och hemsöka över varje liten sak.

Var en god konversatör

En av de viktigaste grunden till en lyckad dating relation är bra och intressant samtal. Konversation går åt båda hållen, så det är viktigt att vara både en god lyssnare och även att ställa en massa frågor om den andra personen, från frågor om sina hobbyer till sina bästa vänner. Visa att du är engagerad genom att hålla stadig kontakt med ögonen.

Organisation

En hjälpsam sak att göra före-datum är att planera framåt. Anordnas kan hålla flödet av datum enkelt och bekymmersfritt. Till exempel, försök att plocka ut en restaurang eller film innan du möter så att du har en turlista och behöver inte slösa tid kör eller går omkring och letar efter något. Hålla fokus från den dag er båda, istället för på var du ska eller vad du äter.