Att göra i San Francisco för en 65: e födelsedag

En 65: e födelsedag är en viktig händelse och förtjänar en fest i exceptionella stil. Medan bara strosa runt San Francisco kan vara glad i sig, erbjuder staden några fantastiska möjligheter för att fira denna speciella dag. Oavsett om det är morgon, middag eller natten munterhet födelsedag firande föredrar, är San Francisco en distinkt stad som bokstavligen ger land, hav och himmel mötesplats alternativ som är parti perfekt.

stads Vandringar

Ett bra sätt att välkomna din 65 år är genom att fira god hälsa. En stad vandring med familj och vänner kan vara en rolig, må-bra sätt att fira denna speciella milstolpe. San Francisco Vandringar erbjuder massor av vandringar, vardera ca tre timmar, som omfattar alla de bästa San Francisco: kullar, parker och utsikt. Vandringar finns guidade turer, presentera information om specifika punkter av intresse. Företaget kommer även att ordna en översättare, om det behövs för utländska gäster.

San Francisco Hikes
9026 N. Syracuse Street
Portland. OR 97203
503-758-9313
CityHikes.com

restaurang scen

Om en fullständig bar och bra mat scen är den festliga preferens, The Royal Exchange, en sann San Francisco landmärke, är ett idealiskt val. Detta familjeägda restaurang har funnits sedan 1972, ligger i hjärtat av stadens finansdistrikt och har en avslappnad atmosfär. Känd för sina 32 kall fatöl, The Royal, som sina fans kallar det, är känd för sina speciella evenemang och ginormous Saint Patrick parti. Hela bar och restaurang, som rymmer upp till 200 personer, finns att hyra på helger och ger den perfekta födelsedagsfirande 65.

Royal Exchange
301 Sacramento och Front Street
San Francisco, CA 94111
415-956-1710
RoyalExchange.com

kryssningar

Fira i uber-cool stil med högst alternativ när du tar till vattnet. Evenemang West Tours & Travel erbjuder massor av San Francisco Bay kryssningar, med en något-för-alla val: yachter, färjor, segelbåtar, fiskebåtar, vardag och helg middagskryssningar, solnedgång kryssningar, champagne brunch och mer. Så många val för en perfekt födelsedag fest 65th. De erbjuder även flera fest paket alternativ med dekorerade fönster bord, perfekt för den särskilda händelsen.

Evenemang West Tours & Travel
PO Box 2271
Mill Valley, CA 94.942
415-383-1052 eller 800-563-8368
EventsWest.us/cruises/cruises.htm

California Academy of Sciences

Ett bra ställe för att täcka alla tre land och hav-sky lokaler på en gång är på den vackra nya California Academy of Sciences, i Golden Gate Park. Här alternativen parti multipliceras, eftersom denna fantastiska vetenskapsland är den perfekta lokalen för en födelsedagsfest som ingen annan. Varje torsdag kväll är Nighlife, en cool händelse där CAS förvandlas till en elegant över 21 klubbliknande miljö. Från 6: 00-10: 12:00, och för bara $ 12, är detta ett utmärkt läge för någon födelsedag kul, med bonusen är killen födelsedag eller gal blir fri entré, så länge födelsedag infaller inom sju dagar. Kolla in akvariet och allt annat från dinosaurier till däggdjur till robotar och miljö. Missa inte Star Wars-liknande aktivitet och natthimlen underhållning på Morrison Planetarium ligger innanför CAS, alla gratis med upptagande. En fullständig bar och bra mat finns att köpa, medan den senaste musiken medföljer din måltid eller dryck. Finns även att hyra är Nattliv Private Lounge, det perfekta stället att samla in och fira att vrida 65.

California Academy of Sciences
55 Museum Concourse Drive
Golden Gate Park
San Francisco, CA 94118
415-379-8000
CalAcademy.org/events/nightlife