Hur man lägger rom på Xbox

Hur man lägger rom på Xbox


Även om Xbox 360 dominerar nu över den ursprungliga Xbox-spel, kan användarna efterlikna möjligheter det ursprungliga systemet. På grund av dessa möjligheter, kan användarna få ROM filer från sin dator till sin Xbox och så får de gamla Super Mario Brothers spel på sin Xbox och spela upp dem med minimal minne som krävs.

Instruktioner

1 Slå på datorn. Vänta på att datorn ska starta helt och sedan dubbelklicka på FTP-program (se referenser länk).

2 Anslut den ena änden av en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på din softmodded Xbox. Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till en ledig port på din trådlösa router.

3 Slå på softmodded Xbox.

4 Gå tillbaka till datorn och köa fönstret FTP-program. I fältet "IP-adress" anger "192.168.1.1. \" I fälten märkta "username" och "password" enter "Xbox" för båda. I "port" fältet anger "21" som port du vill att använda.

5 Klicka på "Anslut" längst upp i fönstret FTP-program och vänta på ett nytt fönster att dyka upp. Denna nya fönster kommer att visa allt innehåll på Xbox-konsolen.

6 Klicka på "C:" -ikonen på detta område. I det här fönstret hittar du en fil med namnet "menu.ini. \" Klicka på filen och dra den till datorns skrivbord.

7 Högerklicka på "menu.ini" filen och välj "Öppna med" som alternativ. Välj "Anteckningar" från de val som ges. Vänta tills filen att ladda.

8 Pres "Ctrl" och "F" på tangentbordet och en liten sökfönster kommer att dyka upp. Skriv "appar" i fönstret och tryck sedan på "Sök" knappen längst ned i sökfältet.

9 Lägg till detta att en ny rad "Punkt [din emulator namn], e: \ [ditt s emulator katalog] \ default.xbe \." Så om du lägger till GBA till filen, skulle du lägga till den sålunda: "Punkt GBA, e : \ GBA \ default.xbe.

10 Klicka på menyn "File" längst upp på skärmen och klicka på "Spara som. \" Spara filen som "menu.ini" och klicka på "OK" längst ned på skärmen.

11 Gå tillbaka till din FTP-skärmen och dra "menu.ini" filen tillbaka till "C: \". Fönstret kommer att fråga dig om du vill ersätta filen Klicka på "Ja \"..

12 Klicka igen tills du har kommit till det första fönstret som visas alla Xbox-filer. Klicka på "E" ikon. Du kommer att tas i ett annat fönster som har en fil med namnet "rom" i den. Dubbelklicka på "rom" mappen.

13 Minimera fönstret och gå till datorns "Desktop. \" Hitta dina ROM-filer och dra dem till "ROM" mapp i FTP-program fönster. Vänta tills filerna som ska överföras.

14 Avsluta av din FTP-program.

15 Gå till din softmodded Xbox och se till att ROM-filer har överförts genom filhanterare på instrumentbrädan.

Tips

  • Ta inte bort några av texten i \ "Menu.ini \" filen eller kommer du att förlora din Xbox instrumentpanelen.