Hur gå vidare efter att hitta ut din älskare är en gift man

Hur gå vidare efter att hitta ut din älskare är en gift man


Att ta reda på din älskare är gift är traumatiska och hjärtskärande, särskilt om du har investerat en hel del tid i relationen. Du kommer att gå igenom en hel del smärta och förlust, och du måste unna dig vänligt under denna tid. Bryta sig loss från honom och gå vidare med ditt liv. Det kommer att ta tid innan du återhämta sig helt, men en dag kommer du att vara fredlig, glad och positiv igen och uppleva glädjen i livet.

Instruktioner

1 Cry, skrika och uttrycka dina känslor. Du måste låta dina känslor ut. Du ska aldrig försöka att flaskan upp dem och hålla dem inne. De kommer så småningom komma ut senare, kanske i framtiden relationer. Så även om han inte är det, skrika på mannen som skadar dig. Du kan också skriva dina känslor i en dagbok eller skriva ett brev till ditt ex uttrycka din smärta och sorg. Du behöver inte skicka brevet. Det är helt enkelt viktigt att låta dina känslor har fritt spelrum.

2 Umgås med familj och vänner. Inser att det finns människor som bryr sig om dig. Du kanske har låtit dessa relationer förfaller när du var med din älskare. Nu är det dags att återansluta. Ring upp dina vänner och föreslå att gå till middag eller en film. Kom ihåg att du hade ett liv innan din älskare och du kommer igen nu när han är borta.

3 Gör något för andra genom att volontär för en orsak. Ge tillbaka kan vara läkande för någon som går igenom smärta och sorg. Det tar fokus från dina problem och låter dig sätta tröst till dem verkligen i behov. Det gör du ser att du är bara en liten del av helheten i livet. Det finns många människor som har större problem än din, och som kan sätta dina problem i perspektiv. Du kommer att uppskatta och vara tacksam för det liv du har fått.

4 Hitta ett sätt att njuta av dig själv. Om du har ett intresse för något som fotografi, till exempel, gå med i en lokal fotografi grupp. Se till att det finns stunder att se fram emot i livet. Sök efter aktiviteter som gör dig att le, även om det bara gå långa promenader.

5 Delta i andliga aktiviteter. Ibland hjälper det att känna sig närmare en Gud eller större kraft. Så, överväga att ansluta en kyrka, synagoga eller annan andlig grupp. Om du inte gillar organiserad religion, praxis meditation. Få böcker om meditation och lära sig olika sätt att må bättre och vara i fred.

6 Utnyttja vardagliga stunder. Ta lite tid och ser på världen omkring dig. Till exempel, gå utanför på natten och titta på stjärnorna. Se skönheten och lära sig att uppskatta vad livet har att erbjuda, oavsett om det är att titta på träden utanför eller blickar på månen. Livet är ganska spektakulärt, och du är en del av det.

7 Klä upp eller prova en ny frisyr. Du måste känna ganska igen, så få ut din favorit outfit och lägga till några smycken, som en särskild par örhängen eller ett halsband. Du måste se till att du ganska och kommer att göra några lyckliga man extatisk i framtiden.

8 Prata med en kurator. Det är OK att erkänna att du har svårt att komma över förlorad kärlek. En rådgivare kanske kan hjälpa dig att hantera denna svåra och smärtsamma situation och hjälpa dig att äntligen gå vidare.