Hur man sparar pengar på julklappar för barn

Enligt Families.com kommer den genomsnittliga amerikanska spenderar $ 750 på julklappar och tillbehör. Detta innebär att en familj bestående av två föräldrar kommer att spendera ungefär $ 1500 på jul. För familjer som är på en stram budget, kan julhandeln vara stressande, men det behöver inte vara. Du kan spara på julklappar till barnen om du följer dessa steg.

Instruktioner

1 Handla på clearance rack under hela året. Leta efter fantastiska fynd på gåvor som dina barn kan vilja. Du kommer att spara pengar och du kommer inte att behöva dela ut en stor summa pengar på en gång. Efter jul är en perfekt tid att köpa presenter till följande år. Du får stora besparingar omedelbart efter helgerna.

2 Begäran leksaker från ideella organisationer. Om din ekonomiska situation inte tillåter dig att köpa presenter till dina barn, överväga att kontakta en ideell organisation för att få hjälp. Leksaker för Tots är en organisation som accepterar förfrågningar för leksaker. Många kommuner har också program för barnen i deras språk. Kontakta din stad eller stadshuset för att se om ditt samhälle har några sådana program.

3 köpa presenter begagnade. Handla på sändningen butiker eller i online klassificerad för dina julklappar. Du kan ofta hitta nya leksaker eller leksaker som är mycket försiktigt används. Garage eller varvet försäljning är andra platser som du ibland kan hitta begagnade leksaker.

4 Sälja leksaker dina barn har vuxit för att få pengar för nya leksaker. Om du har leksaker som dina barn inte längre spela med, föra dem till en sändning butik eller sälja dem oberoende av varandra. Använd dina inkomster mot nya leksaker till jul.

5 Använd tidskrifter och tidningar att linda dina gåvor. Presentpapper kan öka kostnaden för en gåva av några dollar. Istället återvinna pappersvaror och använda dem som presentpapper.

6 Använd kuponger. Leta efter kuponger på gåvor som dina barn vill ha. Förvara cirkulär och webbplatser har ofta kuponger för specifika objekt, förutom kuponger för procentsatser bort av ditt köp.

Tips

  • Betala kontant för objekt så att du bara köpa vad du har råd. Ställ en jul budget. Detta kan hjälpa dig att hålla dina utgifter inom dina gränser.
  • Gå inte i skuld på julklappar. Undvik samlar betalkort räkningar.