Hur att ljusna någon dag

Hur att ljusna någon dag


När du ser någon du bryr dig om att ha en av dessa dagar då solen inte kan tränga igenom sin gråa inställning, gör det ditt uppdrag att lysa upp sin outlook och tillsätt lite solsken till deras liv. Det behöver inte vara en stor gåva, men gester från hjärtat göra underverk. Här är några idéer; lägga till ett kort, skicka med kärlek och titta på leenden ska visas.

Instruktioner

1 Om omständigheterna är inte alltför desperat - säg ett misslyckat frisyr eller ett datum katastrof - prova choklad, den universella elixir. Staplarna från www.bloomsberry.com säga saker på dem som "Choklad gör det uthärdligt" eller "Magic fairy choklad." Eller prova deras "Emergency Chocolate." Placera den i ett glas godis burk med en anteckning läsning, "Break i nödfall."

2 Om choklad inte göra trick, är det dags att ta fram de stora kanonerna - spabehandlingar! Försök att träffa din kompis för en lunch behandling, men ett bra alternativ är att komma över med en pumpa mask från The Body Shop (www.thebodyshop.com) och skapa din egen spa-upplevelse.

3 Lägg till en guilty pleasure objekt som en bunt tabloid tidningar. Kändisar verkar ha sätt mer problem än oss vanliga människor. Sina bekymmer och mode faux pas bör distrahera från vad ails din vän.

4 Lycka och rikedom är att vända takten runt. Ta en kopia av "Good Luck Book" för lucky charm idéer som går utöver en kanin fot. Eller NAB några lycka bling, som en nyckelben halsband, från rött kuvert (www.redenvelope.com).

5 Finna humorn i det hela. Räkna ut varför din vän bummed ut, sedan hjälpa dem att skratta på det:
• Arbetsrelaterade: http://www.officeplayground.com/bosstoss.html
• Pojkvän related: http://wishingfish.com/manpunchbag.html
• Flickvän relaterade: http://www.wickedcoolstuff.com/gryobalegobo.html
• sjukdom eller skada relaterade: http://www.wishingfish.com/mrhappy.html

6 Skicka några comfort food som mac och ost eller kakor och glass till din väns arbetsplats, skola eller hem.