Hur man fixar en Karlavagnen Laser

Karlavagnen varumärket laserpekare ger en kraftfull stråle av koherent ljus till skillnad från alla ljus som finns i naturen. Ett fel på strömknappen för att aktivera laser kan fastställas, men det är faktiskt inte på knappen som orsakar problemet. Ett verktyg som är gemensam för de flesta hem kommer att behövas. Du behöver inte speciella elektriska färdigheter för att reparera lasern så den fungerar ordentligt igen.

Instruktioner

1 Skruva av locket från den bakre änden av Karlavagnen laserpekare. Håll högkant över handflatan. Skaka pekaren för att lossa batterierna inifrån batterifacket och släppa dem i handflatan. Placera batterierna och locket åt sidan.

2 Håll pekaren i ena handen med den bakre änden uppåt. Håll vass tång i den andra handen.

3 Sätt in vass tång i den bakre änden av pekaren. Ta tag i kanten av fjädern i batterifacket med käftar vass tång. Dra tången mot dig tills du kan se våren lämnar den bakre änden av pekaren. Släpp våren. Under kompression av fjädern är den troliga orsaken till felet. Sträckning våren kommer att fixa detta.

4 Placera batterierna tillbaka i batterifacket. Skjut änden av batteriet närmast den bakre änden av pekaren i, med fingret. Skruva tillbaka locket på den bakre änden av pekaren.

5 Rikta objektivet mot den främre änden av Karlavagnen grön laserpekare på en bortre väggen som inte har någon reflekterande yta på den, såsom en spegel eller bildram glas. Tryck på "Power" -knappen på pekaren för att projicera en stråle av laserljus på väggen. Tryck på knappen igen för att stänga av laserljus.

Tips

  • Du kan bära laser utformad skyddsglasögon när du använder en laserpekare för att skydda dina ögon.
  • Håll små barn och husdjur borta från där du använder laserpekaren så det finns ingen chans att strålen träffa dem.
  • Rikta aldrig en laserpekare vid en person eller husdjur eller vid varje föremål utanför, såsom en närliggande byggnad eller ett plan ovanför.
  • Använd inte en laserpekare utanför hemmet.
  • Ta inte en laserpekare i en offentlig plats.
  • Rikta inte en laser vid en reflekterande yta, såsom en spegel, eftersom det kommer att leda till att strålen att reflektera i en vinkel som kunde nå någon.