Presenttips för bruden och brudgummen på repetition Night

Presenttips för bruden och brudgummen på repetition Night


Tillsammans med massor av blommor, liter champagne och en stor vit glasyr, bröllop också i allmänhet innebär en stadig ström av gåvor: gåvor från släkt, vänner, kollegor och alla andra paret kanske vet. Men natten till repetitionen middag är traditionellt en stor möjlighet för brudar och brudgummar att ge och ta emot gåvor som är mer sentimental och intim karaktär.

För bruden från brudgummen

Chansen finns, om det finns ett bröllop nästa dag, brudgummen har redan gett bruden en förlovningsring med ett bröllop band att följa. Ändå är det traditionella för brudgummen att presentera bruden med en gåva kvällen före bröllopet som ett tecken på sin kärlek och iver att gifta sig med henne.

Eftersom ett bröllop kan bli en dyr affär, skulle hans gåva vara så enkelt som DVD av filmen de såg på sin första dag, eller en tom fotoalbum att fylla med bilder av sitt liv som ett gift par. Ett inramat fotografi är också ett bra sätt att visa hur glad han är att vara i er relation.

Om han hellre tar extravagans upp ett hack, kan han presentera sin brud med en överraskning smekmånad eller presentkort att använda för sin första årsdagen.

För brudgummen, från bruden

Eftersom ett bröllop kan vara stressande och ekonomiskt-beskatta på brudgummen, bör en brud överväga vad gåva skulle vara roligaste för brudgummen. Hon kunde överraska honom med en golfrunda för att spela på deras smekmånad, eller biljetter till ett sportevenemang han kan använda med en vän för några veckor efter bröllopet.

För brudar som vill vara mer intim, en gåva av underkläder eller massageolja betecknad "för senare användning" skulle kunna vara lämpligt - bara se till att ge denna gåva privat.

För bruden, från mor-of-the-bruden

Repetition middagen är en bra tid för mor-of-the-bruden att skänka hennes dotter med en sentimental token att använda på sin bröllopsdag eller som en ny brud. Detta kan vara hårspänne hon bar i ditt eget bröllop eller de första bitarna av ett nytt Kina satt för hennes dotters framtid hushåll. För att vara mer traditionella, kan hon alltid falla tillbaka på det gamla ordspråket och ge sin dotter något, gammalt, nytt, lånat eller blå.

För bruden, från mor-of-the-brudgummen

Mor-of-the-brudgummen ger mer än bara en gåva till bruden; Hon ger ett välkommet i den nya familjen. Genom att ge bruden en släktklenod smycke eller målningen som var i hennes sons dagis, till exempel, hon visar att bruden är nu en del av hennes familj.

För brudgummen, från far-of-the-bruden

På samma sätt som mor-of-the-brudgummen välkomnar en ny brud till hennes familj, välkomnar far-of-the-bruden brudgummen. Om brudens familj är erfarna jägare eller fiskare, kan brudens far ge sin nya son-in-law sin första gevär eller metspö att betyda att han nu är en del av denna tradition. Dessutom, genom att ge brudgummen pengar, kan brudgummen känner att hans nya far-in-law stöder hans union med sin dotter - bara se till att han inte kommer att bli förolämpad av gesten.

Gåvor från bruden och brudgummen

Dessutom är det vanligt att bruden och brudgummen att gåva deras bröllopsfest på kvällen den repetition middag. Gåvor för marskalkar, tärnor och föräldrar behöver inte vara extravagant och kan inkludera något att bära till bröllopet (ett smycke, en slips, eller matchande skor), eller en sentimental objekt graverad för tillfället, som en penna, en sedelklämma eller ett hänge.

Brudar och brudgummar bör vara noga med att visa tacksamhet till alla som har gett en hel del tid eller ekonomiskt stöd för bröllopet.