Golf Birthday Themes

Golf Birthday Themes


Oavsett om din födelsedag honoree är en pojke eller en flicka, en vuxen eller ett barn, kan en golf-tema födelsedag vara mycket roligt för alla. Oavsett om du firar med en kväll av mini-golf för ungarna eller en helg på ett femstjärnigt golf resort för vuxna, möjligheterna är många och varierande.

Mini-Golf födelsedag

Håll lilla golfspelare födelsedagsfest på en mini-golf nöjespark. Många parker catering till barn erbjuda one-stop shopping för födelsedagskalas, inklusive festlokal, dekorationer, pizza och drycker, en golfrunda för varje barn och eventuellt arcade krediter eller pool också. Dekorera tårta att se ut som en minigolfbana och ge ditt barn en golfares mössa eller en how-to golf bok för barn.

golf Dusch

Om din födelsedag honoree är en vuxen, ge honom en golf dusch födelsedag: duscha honom med golfrelaterade gåvor såsom ett presentkort på sin favorit golfbana, som putter han har haft sitt öga på, monogrammed golfbollar, golf Togs, eller - - om han kan hantera konsekvenserna - instruktions golf band eller en session med en golftränare. Servera en grön tårta täckt av marsipan golfbollar och vit golf kulformade isbitar flyter i lime punch.

födelsedag Game

Ta födelsedag flickan till hennes favorit golfbana för en trevlig, lugn spel, och en födelsedagsfest i klubbhuset efteråt. Många klubbar erbjuder Catered förfriskningar som en del av klubbhuset hyra, eller för en extra avgift. Dekorera festlokal med naturlig storlek kartong utskärningar av golf storheter i aktion och tjäna en grön kaka toppad med en golfsko.

Golf Resort Weekend

Om du vill gå hela 9 varv och ge din honoree en födelsedag han aldrig kommer att glömma, satte honom upp för helgen på en posh lokal golf resort, eller till och med en glamorös destination resort som erbjuder en fin restaurang, spa eller sightseeing utflykter samt chansen att spela på en världsberömd kurs.