50th bröllopsdag Reception Idéer

50th bröllopsdag Reception Idéer


När ett par når en viss milstolpe, såsom 1/50 bröllopsdag, är det en anledning att fira. Sedan hedra 50 års äktenskap är en sådan speciell fest, planera och göra mottagningen en oförglömlig tillfälle.

Datumet

Oavsett vem planerar mottagning, en av de första saker som måste räknat ut är när mottagningen kommer att hållas. Även om det är mest lämpligt att fira femtio bröllopsdag på vigseldatum, ibland det kan inte göras, om paret reser eller har andra planer. Det näst bästa är att schemalägga mottagning så nära till bröllopet datum som möjligt, helst på en helg.

Platsen

Om det är möjligt, är det bästa stället att hålla 1/50 bröllop mottagning någonstans att paret håller särskilt kär. Oavsett graden av nostalgi, är det viktigaste att tänka på att de mer populära platsen, längre i förväg arenan måste bokas. Om deras favoritplats är inte tillgänglig, hjälpa dem att välja en annan plats som är meningsfullt för dem, såsom deras kyrka, en favorit restaurang eller någons bakgård. Se bara till att platsen är stor nog att rymma alla gäster.

Gästerna

Besluta vem bjuda in till 1/50 bröllopsdag mottagning kan vara en av de mer stressiga aspekterna av planering. Men det behöver inte vara. Planeraren bör inte tänka på vem han eller hon vill delta, utan snarare som paret skulle vilja vara där. Det är deras fest, och de bör vara omgiven av sina favorit människor.

värd

För att vara säker på mottagningen går så smidigt som möjligt, har värdar som att hålla tal och se till att händelsen flyter korrekt. Detta kan vara en professionell värd, någon från familjen eller nära vänner till paret. Eftersom receptionen handlar om att fira den tid som paret har tillbringat tillsammans, innefattar populärmusik från decenniet de gifte sig som bakgrundsmusik.

dekorera

Oavsett vad dekorationer väljs, bör de vara guld, eftersom den färgen används för att symbolisera 50 års äktenskap.

En klassisk, elegant utseende är ofta populärt för 1/50 bröllopsdag. En idé vore att dekorera bordet med elfenben dukar. Centerpieces kan vara elfenben ljus i en gyllene hållare. Guld ballonger kan vara strategiskt placerade runt arenan också.