Platser att sälja en Xbox 360 för Cash

Platser att sälja en Xbox 360 för Cash


Sälja din gamla Xbox 360 kan vara ett bra sätt att göra mål lite extra pengar, så länge du vet var att åstadkomma en försäljning. Re-säljare erbjuder ett pålitligt alternativ, men potentiellt mindre pengar än någon bara vill plocka upp en 360 på billigt. Varhelst du säljer, kommer det angivna priset beror på tillståndet i maskinen och dess lagringskapacitet, samt alla ingående kringutrustning och spel.

Var noga med att fabriksåterställa Xbox innan du säljer den - personlig information som lagras på den kan vara farlig i orätta händer.

Gamestop och Best Buy

Gamestop är en av de enklaste platser att sälja din Xbox 360, eftersom de är specialiserade på begagnade spel och utrustning. De erbjuder också valet av kontanter eller ett presentkort, som kan vara ett praktiskt alternativ om du planerar att spendera pengar i Gamestop ändå. Du kan också handla i dina 360 spel och kringutrustning samtidigt för ännu mer pengar eller kredit. Best Buy erbjuder samma möjlighet att handla i dina varor, men erbjuder bara lagra kredit och presentkort i stället för kontanter, vilket gör det en mindre flexibelt alternativ.

Online Återförsäljare

Det finns också flera online företag som är intresserade av att köpa begagnade Xbox 360s och spel, inklusive Usell, BuyMyTronics.com och NextWorth. Dessa företag ger dig en uppskattning baserad på vilka komponenter du har för din 360 och dess allmänna skick. Om du accepterar offerten, kommer de att skicka ut en fraktsats eller ge dig en fraktsedel som ska skrivas ut. När du packar upp din Xbox, bör du får betalt för det offererade priset. Betalningsalternativ varierar men innefattar typiskt Paypal eller en check.

Ebay och Amazon

Om du är ute efter att sälja din Xbox 360 på nätet själv, kan du lista det på eBay eller Amazon. I båda fallen kan du ange ditt eget pris och inkludera de extrafunktioner som du vill, även om ansvaret för att leverera systemet till dess köpare är helt och hållet på dig. Om du planerar att lista din gamla konsol på dessa platser, vara noggrann och ärlig när det gäller beskrivning och bilder. Genom att göra så, kan du avvärja alla påståenden om rippning människor, samtidigt garantera köparen blir vad de faktiskt vill ha från affären.

lokala Val

Om du föredrar att sälja din Xbox 360 lokalt men kan inte komma till en Gamestop eller Best Buy, har du några fasta val. Pantbanker köper ofta spelsystem, kringutrustning och spel för återförsäljning, vilket gör dem ett rimligt alternativ om andra alternativ är begränsade. Du kan också försöka få några pengar från din konsol genom att sälja det på en loppmarknad eller ta det till en swap meet. Allt fler sociala nätverk utvecklar grupper för samhällen att sälja och handel med varandra, så kontrollera Facebook eller liknande platser för "Till salu i (din stad här)" grupper kan också vara ett sätt att hitta en köpare.