Hur man gör papper Djur

Att djur slut på papper är en oändligt populär hantverk att använda med barn i alla åldrar, och det kan bli en fascinerande hobby och även en sofistikerad konstform för vuxna. Det finns många traditionella sätt att kraftpapper djur, och massor av resurser för att hjälpa dig att göra det.

Instruktioner

1 Gör papperspåsar djur dockor. Använd en tillplattad papper lunch säck som marionett bas; den sida där botten av säcken flikarna över är den främre, och fliken kommer att bilda huvudet. Använd kritor eller markörer för att lägga till realistiska eller fantasifulla djur ansiktsdrag, och lim på frambenen (där "armarna" skulle vara på en mänsklig marionett), horn, garn manar, svansar och andra detaljer, eller använda utskrivbara mallar från Enchanted Learning Software . Driva dockan genom att glida in handen i den tillplattade papperspåse och haka fingrarna i luckan så att du kan göra pappers djur "prata".

2 Klipp ut djur papper kedjor. Börja med en lång remsa av papper, ca 3 inches med 24 inches. Dragspels faldigt remsan på längden i en 3-tums med 4-tums rektangel. Skissa silhuetten av en enkel djur, sedd från sidan, på rektangeln, och se till att djurets näsa (eller stam, om det är en elefant) och svans varje butt upp mot en kortsida av rektangeln. Använd sedan vass sax för att klippa ut silhuetten, se till att inte skära över näsan eller svans; vika remsan, och du bör ha en kedja av sex pappers- djur förenade vid näsan eller svans.

3 Återvinna tidningar att göra papier mache djur. Börja med att bygga en enkel armatur eller ram, med hjälp av en toalettpappersrulle som kroppen och tejpa på skrynkliga tidningen former för huvud, ben och svans. Riv gamla tidningar i små bitar och tunna strimlor, och göra en halv och halv blandning av vitt lim och vatten; doppa tidningen bitar i limmet och lägg dem på ankaret, utjämning dem i lager tills hela djuret tar form. Efter din skapelse är torr, måla den för att lägga realistiska eller roliga detaljer och belägga den med spray glans.

4 Gå vidare till mer intrikata pappers djur hantverk av japansk origami (vika papper) och kinesiska Jianzhi (papper styckning). Att även de enklaste pappers djur i dessa traditionella sätt kan vara en svår konst att bemästra, så kanske du vill börja med origami kit som Busy barn Origami Djur kit från Jo-Ann, som har förtryckta djur funktioner och lätt fällbara riktningar, eller ladda ner gratis mönster för kinesiska pappers skära zodiaken djur från Hewlitt-Packards Activity Center.

Tips

  • Använd online bilder eller djurböcker som riktlinjer för realistiska pappers djur, eller låt fantasin flöda.