Så här redigerar Train Simulator Motorer

Så här redigerar Train Simulator Motorer


I likhet med andra simuleringsprodukter, är Microsofts Train Simulator lätt redigerbar; Den tillåter användare att redigera tåg motor, till exempel, för att göra dem lättare att använda eller mindre känsliga för olyckor eller urspårning. Du kanske också vill redigera en Train Simulator motorn om den ursprungliga skaparen av loket gjorde ett misstag - till exempel om de oavsiktligt listat motorn ha alltför många hjul.

Instruktioner

1 Navigera till din Train Simulator katalog i Utforskaren. Detta kommer i allmänhet att ligga i "Program / Microsoft Games / Train Simulator", men om du har installerat programmet i en annan katalog leta efter det där.

2 Öppna mappen "TÅG" i Train Simulator katalog och hitta "TÅGSÄTT" mapp som finns i det. Leta reda på mappen för motor du vill redigera - i allmänhet, kommer detta att vara modellnumret på motorn.

3 Leta upp motorn konfigurationsfil - ". .eng" Den enda fil som slutar med filändelsen Kopiera och klistra in filen för att skapa en säkerhetskopia, och öppna sedan filen i Anteckningar, Wordpad, eller valfri textredigerare som låter dig göra ändringar i rå textfiler.

4 Gör de ändringar du vill filen - kommer de flesta av linjerna vara självförklarande. Om antalet inom parentes är en "0" eller "1" då sannolikt linjen en "boolean" anger om loket har (1) eller inte har (0) som utrustning (till exempel, ett anbud ). Om du vill redigera motoreffekten, förändring "MaxPower" och "Maxforce"; att öka sin bromsförmåga, ändra antalet efter "MaxBrakeForce."

5 Spara ändringar i filen och starta Train Simulator för att se till att dina ändringar har registrerats korrekt. Om det behövs, byta ut redigerade filen med dubbla originalversionen och upprepa processen.