Hur man släppa taget om ilska en skilsmässa När din man Lurad

Hur man släppa taget om ilska en skilsmässa När din man Lurad


Ilska är en naturlig reaktion på skilsmässa. Om en man har fuskat före målet separations kan hustruns ilska når den punkt av ilska och påverka hennes förmåga att börja återuppbygga sitt liv. När allt kommer omkring, fusk är en förödande svek av förtroende. Om din man har fuskat, att släppa ilska efter skilsmässan är svårt men kommer att hjälpa dig att gå vidare på ett sunt sätt.

Vänner och familj

Ventilera dina känslor till sympatiska vänner och familjemedlemmar. Det är naturligt att ha ilska, men försöker att ignorera det kommer bara göra det värre med tiden. Omvänt, låter det ut genom att diskutera dina känslor med människor som bryr sig om du kan hjälpa till att få denna börda bort av bröstet. Mayo Clinic rekommenderar diskussion om känslor med vänner som ett sätt att tydliggöra dina egna känslor i en stödjande miljö.

Terapi

En utbildad terapeut kan också hjälpa dig att hantera ilska genom att dissekera den, undersöka de bakomliggande orsakerna och ger dig råd om hur man ska gå. Ilska är inte alltid bara riktas mot din ex-make. Du kan också hysa vrede mot hans älskarinna eller vara arg på dig själv. En make ofta delvis skyller själv för på något sätt inte är tillräckligt bra för att hålla mannen från fusk. Denna känsla kan bidra till framtida depression och bör åtgärdas av en professionell. En terapeut kan känna igen olika typer av ilska och hjälpa dig att återhämta sig från dem.

Fokus på barn

Det är ännu viktigare att släppa ilska om du delar barn med din man. Fokus på positiva minnen som involverar ditt ex-make och barn. Fokusera din energi mot barnens lycka under denna övergång bidrar till att ge dig en känsla av mening och innebörd under svåra tider.

datering

Att börja dagen är svårt efter en skilsmässa där fusk var inblandad, som ett offer för fusk kan känna att de inte kan lita på andra potentiella partners. Däremot kan casual dating hjälpa dig att flytta förbi din tidigare partner och ge dig något annat att fokusera på. Även om inget allvarligt kommer ut ur dejta nya män, kan social upplevelse vara användbart för att hjälpa dig relatera till andra människor och gå vidare.