Gratis Bachelorette Party Ideas

Gratis Bachelorette Party Ideas


När din bästa vän eller en nära familjemedlem är gifta, är det dags att börja planera möhippan. Även om dessa partier är traditionellt brudens kväll ute på stan med sina väninnor, kan du gå andra vägar med partiet, liksom. Oavsett vilken typ av parti du väljer, se till att det passar med brudens personlighet och stil.

Traditionell

Kasta en traditionell möhippa för bruden om det är enligt hennes önskemål. Börja kvällen med middag hemma eller på en av hennes favorit lokala restauranger. Vid middagen, ge bachelorette ett skärp som säger "brud" och en slöja att bära hela natten. Ge andra part flickor knapparna för att bära. Till exempel köpa knappar som säger "brudtärna", "maid of honor" eller "brudens vän." Du kan också göra att matcha skjortor innan festen som identifierar alla. Efter middagen, bege dig ut till brudens favorit lokala barer eller klubbar och dansa hela natten. Hyr en limo för natten så att ingen behöver oroa sig för körning. Om du inte har råd att anställa en limo, ta en taxi hem.

Tea Party

Bachelorette parti är ungefär så långt bort från den traditionella part som du kan få, men det kan vara perfekt för din vän. Värd en elegant viktoriansk tebjudning för bruden. Du kan göra detta i ditt hem, om du vill. Betjäna flera olika typer av te, tillsammans med små smörgåsar, scones och petit fours. Alternativt kan du tillbringa lite mer pengar och gå till ett fint te rum på ett hotell eller restaurang. För en rolig idé, har alla gäster bära eleganta hattar.

Resa

Snarare än att kasta en bachelorette part som varar bara en eftermiddag eller kväll, gå med en som varar hela helgen. Bruden kan bjuda in några av hennes bästa vänner att åka på en resa till en av hennes favoritstäder. Flyg till Chicago, San Fransisco, New York eller varhelst hon tycker om att gå. Bo på ett fint hotell och spendera helgen sightseeing, gå på museer, äta på populära restauranger och med drycker på lokala platser.

Hemma

Kanske du och brudar övriga vänner är lite kort om pengar i år. Eller kanske bruden skulle föredra en mysig, intim möhippa. Om så är fallet, kasta hennes parti hemma. Inbjuder sina vänner över och dekorera ditt hem med massor av bilder på bruden och alla hennes vänner. Gör hennes favorit middag eller beställa take-out från sin favoritrestaurang. Tillbringa kvällen dricka vin och prata om bröllopsplaner. Du kan också titta på brud-tema filmer, såsom "Brudens far" eller "Min bäste väns bröllop."