Hur får jag No-Moss Camo för "Peace Walker"?

"Metal Gear Solid" är en tredje person taktisk shooter släpptes på Sony PlayStation Portable. Neo Moss Camo är en speciell kamouflagedräkt som är idealisk för att blanda in miljöer, såsom träsk, djungler och ruiner. Det kan tjänas på Extra Op: 62 uppdrag. Det kräver att du hitta spöket norr om kartan samtidigt som kontinuerlig kontakt med ditt team över Codec tills du prata med rätt person.

Instruktioner

1 Huvudet mot den vita cirkeln med pricken du kan se på skärmen. Tryck på "Välj" -knappen på din PSP när du är halvvägs upp på spelkartan. Använd D-Pad att bläddra med till "Cog" -ikonen i övre menyraden. Välj det och bläddra till "Codec Call" i den markerade "SELECT" uppdrag bar; detta kommer att göra "Välj" -knappen standard knapp för att göra Codec samtal.

2 Tryck på "Välj" för att använda din Codec och lyssna på Miller som han talar till dig.

3 Gå mot den vita cirkeln med pricken långsamt. Fortsätt att trycka på knappen "Välj" för att aktivera Codec och hålla Miller och Chico prata.

4 Närma den vita cirkeln med pricken och huka ner av klippan nära den ( "Down" på D-Pad) så att du är ute ur sin siktlinje.

5 Vänta spöket av soldaten att flyta förbi och fortsätt att trycka på "Välj" -knappen tills ett meddelande blinkar upp längst ned på skärmen som anger: ". Detta är slutet" Du kommer att tilldelas Neo Moss Camo i slutet av scenen.