Carnival Cruises för ett bröllop

Carnival Cruises för ett bröllop


Carnival Cruise Lines erbjuder en mängd olika bröllopspaket för par att välja mellan. Du kan gifta ombord innan fartyget seglar eller på land under de flesta dagar i hamn. Varje paket innehåller en civil ceremoni som utförs av notarius publicus, blommor, en kaka, en champagne toast och en fotograf - trots att köpa bilder är en extra kostnad. Du får också ditt eget bröllop agent för att guida dig genom processen.

Liten och intim

Carnival mest prisvärda alternativet omfattar endast vigseln och kan innehålla upp till 8 personer, så det är ett bra val för par som vill att deras speciella dag att vara bara om dem, eller bara vill inkludera närmaste vänner och familj. Från och med 2010, varierar detta paket från $ 1150 till $ 1690, beroende på platsen.

Välkommen ombord

"Välkommen ombord" paketet ingår ceremonin samt en 1-timmars reception, och kan innehålla upp till 20 gäster, inklusive bruden och brudgummen, även om ytterligare gäster kan delta på bekostnad av $ 22 vardera. Detta paket varierar från $ 1635 till $ 2125.

Deluxe Romance

Detta större paket låter par njuta av ceremonin och en 90 minuters mottagning med upp till 20 gäster. Extra gäster kostar $ 30 per person. Priserna varierar från $ 1795 till $ 2395.

Ceremoni och Wedding lunch

Detta alternativ fungerar par som vill ha en traditionell sittfunktion måltid på deras mottagning. Efter ceremonin, gästerna njuta av en elegant lunch i en privat matsal. Carnival kräver minst 8 gäster för detta paket; varje gäst utöver det är en extra kostnad på $ 34,50. Priset för 8 gäster varierar från $ 1495 till $ 2000.

destination Wedding

För par drömmer om att gifta sig på en sandstrand eller bredvid ett vackert vattenfall, Carnival erbjuder "på ön" paket i många av sina destinationer, inklusive ceremonin och transport till och från platsen för bruden och brudgummen. Priserna varierar från $ 1500 till $ 2150.

överväganden

Du måste få ett äktenskap licens från det land där du ska gifta. De flesta Carnival fartyg segla från Florida, som gör det möjligt out-of-state par att ansöka om en licens via e-post i förväg. Men många av de andra stater de seglar från kräver par att anlända 3 dagar före kryssningen och inställa sig personligen för att få licensen. Det kan också finnas en extra avgift under de mest populära gånger för att gifta sig, lsuch som veckorna runt jul och Alla hjärtans dag.