My Sims kungariket för Wii Tips

"My Sims Kingdom" är en simulering spel liv där spelaren måste bygga ett rike för att göra medborgarna nöjdare. Det är det andra spelet i My Sims-serien, en avknoppning av The Sims. Spelaren måste använda mana att bygga olika objekt runt riket för att slutföra uppdrag. Spelaren återfår mana genom att lokalisera olika typer av "väsen" från en mängd olika källor. Spelet har också insamlings uppdrag som kräver att spelaren att lokalisera varje annan sort av en viss typ av objekt.

Glad och ledsen Essence

Spelaren kan få två typer av väsen från andra karaktärer i "My Sims Kingdom." Du har två alternativ när du väljer de flesta andra karaktärer i spelet. Att välja "Var trevlig" ger dig lycklig väsen. Välja "vara elak" ger dig ledsen väsen. Oavsett vilket alternativ du väljer har någon verklig effekt på något i spelet. Glad och ledsen essens ger lika mycket mana. Dessutom kommer varken alternativet öka eller minska din relation med andra tecken.

Collection Uppdrag

Det finns fyra insamlings uppdrag i "My Sims Kingdom." Du måste samla alla olika fisk, statyett, blomma och rustning för att slutföra dem alla. Slutföra dessa uppdrag tills du har tillgång till de flesta av öarna i spelet. Du kan inte fylla blomman och statyett uppdrag tills du slå spelet. Fisk och rustningar är de enklaste uppdrag. Besök fiske och prospekterings fläckar på varje ö. Du kommer så småningom fylla båda uppdrag efter att ha använt båda typerna av platser. Figurer och blommor är svårare. Du måste noggrant undersöka varje ö för att hitta varje figur och blomma. Ingen av dessa föremål är gömda, du har bara tillbringa tillräckligt med tid att utforska hela ön för att passera varje objekt för att samla in. Spelet har en sådan tendens att sätta dessa objekt i de mest avlägsna områdena av öarna som det faktiskt kan vara snabbare att kontrollera dessa områden först och ignorera utforska platser närmare till sevärdheter.

Snabb Weed Clearing

Rensa ogräs i "My Sims Kingdom" är en metod att få väsen. En sak att notera med ogräsrensning är att du kommer att få bonus kärnan för att rensa en grupp av ogräs inom några sekunder av varandra. Du kan bygga upp kärnan ganska snabbt med hjälp av ogräs på grund av deras gemensamma placering runt ön. Tänk på att du inte behöver vara mycket nära ogräs att rensa dem. Försök att placera din karaktär nära ett kluster av ogräs. Använd kontrollen för att rensa ogräs runt omkring dig så fort som möjligt. Du kommer att få flera gånger mer väsen än du individuellt skulle plocka ogräs. Detta kommer att resultera i påfyllning din mana mycket snabbare.