Nerdy bröllopsmottagning Idéer

Nerdy bröllopsmottagning Idéer


Din bröllopsdag är den mest minnesvärda i ditt liv, så det bör återspegla dig och din partners intressen. Om dessa intressen råkar vara science fiction, kultfilmer, anime och manga och videospel, kan du överväga en nerdy tema mottagning. Du kan införliva nerdy element för att göra subtila referenser till dina intressen eller göra ett uttalande om vem du är som ett par. Din mottagning är tänkt att vara roligt för alla, så att skräddarsy temat till nerdiness kommer att göra partiet oförglömlig.

Bröllopstårtorna

Din bröllopstårta säger en hel del om din personlighet. Samarbeta med din tårta dekoratör att skapa en nerdy bröllopstårta. Han eller hon kan använda fondant att bilda tjocka glasögon, controllers videospel, dina favorit science fiction tecken och andra nerdy element som du vill införliva kakan. Din tårta topper kan vara en hyllning till nerdiness också, siffrorna kan ha tjocka glasögon, vara zombies eller ens Princess Leia och Han Solo.

mottagning Attire

Du kan se fantastiskt och nerdy på din stora dag genom att införliva nörd chic i din klädsel på bröllopsfesten. Paret kan bära svarta plastramar med linserna utstansade, eller lämnas i om du bär glasögon. Inblandade kan bära dem också, så att de sticker ut som tärnor och marskalkar. Killar kan bära fickskydd, komplett med en rad pennor.

mottagning Musik

DJ har en nästan obegränsad tillgång till låtar de kan spela på bröllop. Du kan be din DJ att spela nerdy låtar för alla att dansa till. Vissa sång val du kan komma ner och nerdy att inkludera Weird Al "White och Nerdy," The Plain White T: s "1234" och en klassisk polka.

wedding gynnar

De gynnar du ger ut som token tack till alla dina gäster kan vara tankeväckande och nerdy. Du kan köpa svarta plastglas ramar i bulk och föra dem ut som favörer, tillsammans med flugor för killar och stift för flickor. Box godis med band broderade med nerdy film citat. Gör anpassade skjortor för din bröllopsfest med fraser som "I Heart Nerds."