Hur att visa någon hur mycket du älskar dem

Hur att visa någon hur mycket du älskar dem


Om du är i ett förhållande, vare sig med en familjemedlem, vän eller älskare, måste du lära dig att visa att personen hur mycket du älskar dem. Människorna i ditt liv är inte bara kommer att veta detta om dig. Om du inte visar dem hur mycket du älskar dem, kommer de att bli osäkra om din relation och, i vissa fall, lämna.

Instruktioner

1 Förstå nödvändigheten att visa din kärlek till någon. Vissa människor antar att om de älskar en annan person, är den andra personen helt enkelt kommer att veta detta. Så är inte fallet. Dina nära och kära behöver veta och visat att du älskar dem att veta säkert att du verkligen gör.

2 Berätta för dina nära och kära som du älskar dem ofta. Så många människor ångra när deras nära och kära förgås och de kan inte komma ihåg att höra eller uttala orden, "Jag älskar dig" under de senaste åren. Förhindra denna djupa beklagande händer i dina relationer genom att specifikt säga, "Jag älskar dig" till de människor du älskar.

3 Umgås med de människor du älskar. Många hävdar att älska sina vänner, makar eller barn, men inte dela ut tid att spendera med dem. Om du inte spendera tid med någon, du kommunicerar att de inte är viktigt för dig. Älska någon innebär att investera tid i dem.

4 Gör dina nära och kära en prioritet i ditt liv. Om du älskar någon, kommer du inte skjuta den personen till botten av din prioriteringslista. Du kommer inte avbryta planer i sista minuten för att rymma andra prioriteringar i ditt liv eller, ännu värre, vägrar att göra planer eftersom andra delar av ditt liv är alltid viktigare.

5 Investera i vad någon du älskar bryr sig om. Till exempel, även om du aldrig har haft något intresse för anläggningsmaskiner, en förälder som älskar sin son kommer att ta tid att lära sig om entreprenadmaskiner eftersom barnet bryr sig om det. Om du vill visa folk hur mycket du älskar dem, sedan värdera vad de värdesätter.

6 Gör dig sårbar för de människor du älskar. En del av att älska en annan person innebär att öppna upp ditt hjärta och avslöjar vem du egentligen är. För att visa någon som du älskar honom, måste du vara ärlig och öppen om vem du är.

7 Acceptera dina nära och kära som de är. När du älskar någon, behöver du inte försöka att ändra henne. Istället uppskattar henne för den unika och dyrbara personen hon är.

8 Göra uppoffringar. Visar någon som du älskar honom ofta kommer med offer. Behoven hos den person du älskar är viktigare än dina önskemål. Till exempel, ett barns behov av att leka utomhus med dig åsidosätter din önskan att ta en tupplur. I vissa fall, vilket gör smärtsamma beslut som är i bästa intresse för den man älskar är det bästa sättet att visa din kärlek till honom.

9 Åta sig att de människor du älskar. Även när du inte känner kärleksfull mot någon, väljer att stanna investerat. De känslor av kärlek kan ebb och flod, men ert engagemang är det kitt som håller relation tillsammans och visar hur mycket du älskar någon.

Tips

  • Det är omöjligt att vara perfekt hela tiden, men det är viktigt att försöka vara konsekvent i att visa andra som du älskar dem.
  • Det finns tillfällen när människor i relationer och familjer inte känner för att vara kärleksfull mot varandra. Prata igenom dessa tider och komma förbi dem.