Vad man lägger i presentpåsar

Ibland kan det vara svårt för föräldrar att komma med idéer för presentpåsar, speciellt när man försöker planera andra uppgifter om deras barns parti. Men att sätta ihop roliga presentpåsar inte behöver vara tidskrävande eller dyrt. Några idéer är allt du behöver för att skapa presentpåsar som dina gäster kommer att njuta.

yngre barn

Vid presentpåsar för yngre barn, styra bort från söta karameller. Du vill undvika upprörande föräldrar som inte tillåter sina barn att äta en massa skräpmat. Det finns många bra alternativ att barnen kommer att njuta av. Behandlar såsom små äpplen, apelsiner, päron eller lådor med russin passar väl in små presentpåsar. Andra bra alternativ är tvättbara kritor, klistermärken, och små behållare av Play-Doh. Om du vill skapa könsspecifika presentpåsar, kan du ge nyhet smycken till flickor och tändsticksask bilar till pojkar.

äldre barn

Det är oftast okej att inkludera några bitar av godis i presentpåsar för äldre barn. Gum, klubbor, mellanmål storlek godis och chokladöverdragna russin gör bra godsaker. Andra roliga gåvor som kan ges till pojkar och flickor inkluderar spelkort, Silly Putty, resor och medelstora spel och presentkort för en lokal teater. Skolmaterial gör också stora unisex artiklar för presentpåsar. Färgade pennor, roliga pennor, sudd och små bärbara datorer alltid komma till hands. Om dina presentpåsar är tillräckligt stor och din budget tillåter för lite av en splurge, ge varje barn en klassisk pocket roman, såsom "Skattkammarön" eller "Anne på Grönkulla."

Var kan man handla

Det finns många ställen där du kan hitta prisvärda objekt för dina presentpåsar. Partiförsörjnings kataloger, såsom Oriental Trading Company, bär ofta billiga nyhet gåvor som är tillgängliga i bulk. Du kan också söka på nätet auktionssajter som eBay, och utlopp platser som Overstock.com för exemplar till rabatterade priser. Om du inte har tid att vänta på att objekt sänds, kan du titta i dollar butiker och supercenters (Wal-Mart, Target) för billiga presenter. Överväga söker utförsäljningar på varuhus för roliga inköp som kostym smycken eller T-shirtar.