Wii Play Instruktioner

"Wii Play" till Nintendo Wii hem spelkonsol kommer packad med en Wii fjärrkontroll och erbjuder nio minispel. Du kan spela ensam eller med vänner som du använder systemets rörelse kontroller för att skjuta på mål, fånga fisk, spela biljard och kompletta andra djup slå aktiviteter. Kontrollerna för spelet är relativt enkla, vilket gör detta 2007 titel lämplig för spelare i alla åldrar.

Instruktioner

1 Använd kontrollknappen för att flytta eller bläddra igenom alternativen. "A" -knappen bekräftar val medan "B" -knappen avbryter ett val eller återgår till en tidigare skärm.

2 Tryck på "+" för att pausa spelet och "Hem" för att komma till huvudmenyn.

3 Rikta Wii remote på skärmen för att sikta och mål i "Shooting Range" och "Hitta Mii" minispel. Skjut genom att peka regulatorn och slå antingen "A" eller "B" -knapparna. Plocka ut en Mii med "A" -knappen.

4 Flytta paddeln i "Table Tennis" genom att vifta Wii Remote, och servera med "A" -knappen.

5 Rada upp Mii med silhuetten med hjälp av Wii remote i "Pose Mii." Ändra posen med antingen "A" eller "B" -knappen.

6 Ändra paddeln riktning i "Laser Hockey" genom att vrida Wii remote. Flytta regulatorn runt för att flytta paddeln. Switch paddel typer innan matchen genom att trycka på "A" och "B" samtidigt.

7 Strike en boll i "Biljard" genom att dra Wii remote tillbaka samtidigt som "B" -knappen och sedan flytta styrenheten framåt medan släppa "B" -knappen.

8 Reel i en fisk i "fiske" genom att vrida Wii remote. Flytta fjärrkontrollen runt för att flytta linjen runt i vattnet.

9 Flytta din tank med Nunchuk kvarstad i "tankar." Styr tanken med spelkontrollen. Använd "A" för att släppa minor och "B" till brand skal.