Söta idéer för en familj porträtt

Söta idéer för en familj porträtt


Familjeporträtt är ett traditionellt sätt att dokumentera livet av din familj. Eftersom familjen och smaker har förändrats, den vanliga sit-down porträtt ersätts med mer nyckfull, avslappnad eller söta poser och teman. Om porträttet är av dig och din hund, du och din partner och barn, eller du och dina syskon, det finns sätt att bryta sig loss från det vanliga och skapar minnesvärda konst som fångar vem du egentligen är.

uppriktig Stående

Din familjeporträtt behöver inte bli skjuten i en studio. Hyr en fotograf att tillbringa en dag med din familj när du går igenom din vanliga rutin eller på en dag resa tillsammans. Låt fotografen tar uppriktig, spontana bilder av dig samt pose dig under dagen. Var dig själv - klänning som du vill, gå någonstans hela familjen tycker om, ha kul med varandra. Fotografen kommer att kunna fotografera din familj i ett unikt och roligt sätt som verkligen fångar din personlighet.

Spela upp dina intressen

Är din familj i fiske? Scrabble? Cykla tillsammans? Be din fotograf att ta bilder av dig som deltar i eller som hänför sig till dessa familjeaktiviteter. Du kan alla ställas på din cykel, eller hålla upp din Scrabble kakel rack med ditt namn eller datum preciseras. Är du fans av ett idrottslag? Har din bild tagen med alla bär sitt lag redskap - inklusive ansiktet färg eller roliga hattar. Är alla löpare? Har din familj porträtt taget med bara fötterna - i dina löparskor.

flera bilder

Har en hel del bilder tagna med din familj i olika poser, och varje individ - och husdjur - i familjen framför ljusa färger, eller bär ljusa färger. Kombinera dessa i en Andy Warhol-stil fotomontage. Eller ta flera bilder i färg och svartvitt och klipp ut dem eller använda ett foto bildbehandling program för att skapa ett collage av bilder.

kända Poses

Låna från kända målningar eller bilder som du gillar och skapa roliga och gulliga familjeporträtt som härmar dessa målningar. Liksom gård par från Grant Wood American Gothic? Pose med en grep och ett uttryckslöst uttryck. Älska Berthe Morisot målningar av mödrar och barn? Pose på samma sätt. Är du ett stort fan av Addams Family? Klä alla i svart och utgör en la Morticia och Gomez. Älska Beatles? Posera som Fab Four korsar Abbey Road eller på Ed Sullivan.