Inbjudan idéer för en 25-årsdagen

Oavsett om du är värd en egen jubileumsfest eller som en älskad, är det 25-årsdagen mycket speciell. Uppmärksamhet på detaljer medan fira silverårsdag kommer att göra partiet oförglömlig. Tänk på din partitema, när och där det kommer att bli och vad gästerna bör förvänta när du planerar dina inbjudningar.

inbjudan Design

Utformningen av inbjudan bör återspegla den formalitet och temat för partiet. Till exempel, om du är värd en epok-tema part, såsom decenniet paret var gift, välja en inbjudan som speglar den tiden. Om du är värd en elegant sittande middag, är lämplig enkla vita inbjudningar med silver bokstäver och silver "25" på framsidan. För en personlig touch, lägga parets bröllopsfoto tillsammans med ett aktuellt foto. Du kan köpa eller skriva ut dina egna inbjudningar.

Vad som ska ingå

Inkludera några speciella anvisningar eller information dina gäster behöver. Ange klädkod om du är värd en formell svart slips eller vit slips part. Inkludera en karta. Tillhandahålla ett kontaktnamn och nummer för RSVPs. Inbjudningarna bör tydligt meddela att detta är den silverårsdag.

Gör den personlig

Chansen är paret har inte sett några av sina vänner eller släktingar nyligen, eller kanske några av de människor i deras liv var inte omkring 25 år sedan när de knöt knut. Varför inte inkludera en dikt eller novell om parets liv tillsammans?

Du kan också göra en tidslinje. Försök att innehålla saker som kanske inte är allmänt känt. Inkludera födelsen av barn, barnbarn, gradering, kampanjer, personliga prestationer och särskilda resor.

Lista placerar paret har semestrat, liksom roliga saker såsom dykning eller bungyjump. Namnge partitabellerna efter dessa destinationer eller dekorera dem att matcha.

Lista intressanta fakta om paret: deras första dagen, deras första hem, favoritprogram, hobbies. Om han gör allt matlagning eller hon fixar toaletter eller de har matchande tatueringar, tala om dem. Inbjudan kan säga "25 roliga fakta om Joe och Sue, för att hedra dem för att fira 25 års äktenskap."

göra förfrågningar

Du kan också använda inbjudningarna att göra förfrågningar av potentiella gäster. Till exempel, om du vill sätta ihop ett album eller klippbok för par, be gästerna att skicka ett meddelande, foto eller e-post som rör en fond eller roligt minne om paret. Du kan också begära videoklipp och sätta ihop en video från vänner skicka ett personligt meddelande. Spela det på festen.