Vilka är farorna med singlar "grupper efter en skilsmässa?

Vilka är farorna med singlar "grupper efter en skilsmässa?


Även om singlar grupper erbjuder en ram för stöd för människor som söker sällskap, det finns vissa risker för att delta i dem om du nyligen frånskild. Trots även de bästa avsikter singlar grupper och deras medlemmar, kan de stöta bort dig från din familj och få dig att tappa fokus på vad som är viktigt i ditt liv efter en skilsmässa. Det är viktigt att vara medveten om några av farorna med singlar grupper efter en skilsmässa eftersom de gör tar dig ner samma väg som du just har varit på.

Modfälldhet

Dating kan vara mycket nedslående, särskilt om du försöker hitta en ersättare till din före detta make. Även om äktenskapet i slutändan inte fungerade, finns det sannolikt vissa goda egenskaper som ditt ex hade det kan vara svårt att hitta nya partners. Delta i en singel grupp kan ta för mycket mödosamma arbetet med att hitta en ny partner som har alla de egenskaper som du vill. Detta kan i förlängningen avskräcka dig från att vidare delta i singel grupper och även efter en ny kamrat helt och hållet.

Barn

Om du har barn, kan en singel grupp tar värdefull tid från dig att spendera med dina barn. Speciellt om du är den enda väktare av barnen, kommer ditt barn behöver mer än någonsin för att klara av sina föräldrars skilsmässa. Lämnar dem att klara sig själva när du går andra människor kan få dem att ha emotionella, akademiska eller förtroende frågor. Dessutom, även om du träffar en ny person i en singel grupp som har potential att vara en partner i en givande, långsiktig relation, kan det ta år för dina barn att acceptera din nya partner i deras liv.

Sorg

Medan singlar grupper kan verka som det bästa sättet att lägga till en ny följeslagare i ditt liv, kan de i slutändan göra mer skada än nytta för din självkänsla och emotionella hälsa. Oavsett vad dina avsikter är, kan att kunna lita på andra singlar i en singel gruppen vara problematisk. Även om en singel grupp kan verka som det bästa sättet att hantera en skilsmässa, det mycket väl kan hamna i en annan upplösning. Detta kan vara förödande för din känsla av egenvärde.

internet

Med explosionen av Internet i den 21: a århundradet, har många singlar grupper vände sig till online-universum att öka exponeringen och anslutning bland sina medlemmar. Eftersom många singlar webbplatser är oövervakade av integritetsskäl, det finns faror med att kunna bekräfta identiteten och påståenden om andra singlar. Omedvetet ombord i en relation under falska förespeglingar kan inte bara vara fysiskt farligt men även katastrofala känslomässigt. Även om internet dating kan verka som ett lönsamt sätt att hantera en ny skilsmässa, bör du hålla några allvarliga reservationer om att hoppa in oseriösa världen av online dating.