Hur man gör gåvan boxas Från Kort

Hur man gör gåvan boxas Från Kort


Återvinna gratulationskort att ringa gratis presentaskar lämpar sig för små föremål såsom smycken eller prydnadssaker. Eftersom konstverket på framsidan av gratulationskort blir toppen av lådan, är ingen gåva omslag behövs.

Instruktioner

Hur man gör gåvan boxas Från Kort

1 Klippa kortet i halv ner den vikta veck. Du har nu två stycken --- en bild och en vanlig ark med den tryckta hälsning.

2 Göra toppen av lådan, med hjälp av framsidan av kortet. Skär bort antingen toppen och botten eller sidan (s) av kortet fram för att göra kortet torget, var noga med att centrera den önskade bilden.

3 Hur man gör gåvan boxas Från Kort

På den omvända sidan av bilden, markera en punkt på kortets centrum. Faldigt i varje hörn av kortet för att röra denna punkt. Du har nu en mindre kvadrat. (Se fig. 1)

4 Vik upp vart och ett av de fyra sidorna av kortet för att skapa stående sidor av presentförpackning. Bredden av vecken kommer att bestämma djupet av lådan. Ett litet gratulationskort kommer typiskt rymma ett djup av ca 1/2-tums sidor, medan en stor gratulationskort kan ha ett djup av ca 1 tum.

5 Efter mätning och vika upp varje sida, kommer en liten flik skapas vid varje hörn. Nyp dessa flikar för att skapa trianglar och sedan trycka dem platt mot innerväggar presentförpackning. Gör tydliga veck för att markera dina veck.

6 Hur man gör gåvan boxas Från Kort

Lyft försiktigt och fullständigt vika en punkt i mitten av kortet. När du drar tillbaka den, hörnflikarna och en sidovägg kort låda hälsningen lossnar. (Se Fig. 2.) Genom att hålla de två hörn av denna sidovägg, tryck i flikama att åter bilda väggen av lådan.

7 Hur man gör gåvan boxas Från Kort


Vik den spetsiga bit upp och över sidoväggen att återigen ligga med spetsen i centrum, hugg i hörnflikarna du sätter det här avsnittet tillbaka på plats. Avsnittet med punkten i mitten kommer nu att hålla sidoväggen och hörnflikarna på plats. (Se Fig. 3)

8 Upprepa steg 6 och 7 på den motsatta sidan av lådan. En dab av lim kan tillsättas under mittpunkterna för extra stabilitet.

9 Upprepa steg 2 till 7 med hjälp av vanlig hälften av kortet för att göra botten av lådan, notera undantag för steg 3 och 4. För steg 3, markera mitten av kortet på sidan av kortet med att skriva och vik i punkterna att dölja skrivandet. Beträffande steg 4, göra veck 1/8 tum bredare än de i lådan toppen. Detta kommer att göra lådans botten är något mindre än överdelen, vilket tillåter locket att passa korrekt.